2777
2789
عنوان

و این روز ها من.... میشه بیای؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 44 پست
من بیشتررررررر😍💛اسما هستم 20 ساله😂🤝یه دانشجو کنکوری😐🥴.. حس بچه دبستانی بهم دس داد🥴😂❤️  ...

خیلی خوشبختم 😍❤ مرسی که خودتو معرفی کردی تا باهم بیشتر آشنا بشیم ❤❤ 

موفق ترین باشی ❤ دانشجوی چه رشته و کنکور برای چه هدفی

نه خیلی هم عالیه 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
خیلی خوشبختم 😍❤ مرسی که خودتو معرفی کردی تا باهم بیشتر آشنا بشیم ❤❤  موفق ترین باشی ❤ دانشجوی ...

سلام عزیزدلم💜ببین من تعلیق بودم و خیلیییی حرفا بات دارم چون داستان زندگیت رو خوندم و تازه الان متوجه شدم همسنیم! 

ببین اصلن یه حس عجیب خواهرانه ای نسبت بهت دارم.. 

اصن هرچیییی بگم کم گفتم.. انگار سالهاست که میشناسمت.. یجوری انگار رفیق قدیمیم هستی.. دیشب تا 5 داشتم داستان زندگیت رو میخوندم و هر لحظه به وجودت افتخار میکردم.. نه تو منو میشناسی نه من به اندازه کافی تو رو! 

فقط میدونم از دیشب یه حس خیلی نزدیکی بهت دارم.. انگاری که سالهاست دوست هستیم و مثه خواهر شدیم! نمیدونم بخدا.. فقط اینو فهمیدم که بسیار دختر بامحبت و مهربونی هستی! 

اصن عجیب بودی برام.. هیچموقه فکر نمیکردم تو یه دختر 20 ساله با این شرایطو میزان اعتقاد باشی! 

نمیدونم اسم اصلیت چیه.. ولی تو میدونی اسم منو.. من اینجا دوستای زیادی پیدا کردم ولی هیچکدوم برام دوست نشد اونطور که باید!.. میخام بگم بدون که من هستم.. هرموقه که خواستی صحبت کنی بدون که ینفر هست! 

من شاید اونقدر مثه تو خوب نباشم ولی سعی میکنم رفیق باشم! 

رشته من تو یه دانشگاه دولتی ژنتیکه.. و برای پزشکی میخونم.. میگم پزشکی شاید بزرگ بنظر بیاد برای الانی که هنوز حتی استارت نزدم.. ولی دوس دارم گفتنش رو چون بهم قدرت میده.. 

همین دیگه.. بیش‌تر از این سرتو درد نیارم.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشبختم 😍❤ مرسی که خودتو معرفی کردی تا باهم بیشتر آشنا بشیم ❤❤  موفق ترین باشی ❤ دانشجوی ...

چون گفتی یلدا.. منم یلدا صدات میزنم.. یلدا من یه دخترم که خواهر نداره.. تو ام خواهر نداری مگه نه؟ 

عجیبه که اونقدر حس صمیمیت میکنم باهات که دلم تنگ شده برات🥺.. دیروز اتفاق بدی برام افتاد.. هیچکس حتی نیست باهاش حرف بزنم.. 

خاک بر سرم که واسه همشون مثه خواهر بودم و حالا یکیشون نیست بگه دردت چیه.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

سلام گلم خوبی 

خیلی وقت بود ازت خبری نداشتم نمیدونم منو یادت میاد یا ن 

بهتر شدی؟ 

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 
سلام عزیزدلم💜ببین من تعلیق بودم و خیلیییی حرفا بات دارم چون داستان زندگیت رو خوندم و تازه الان متوج ...

سلام عزیزم خوبی 

عه چراااا 

در خدمتم چرا که نه 😍

عزیزدلم ممنونم از این حجم محبتت 😢❤❤ تو خیلی به من لطف داری این از خوبی بسیار زیاد خودته ، باعث افتخارمه حتمااا عزیزمی ❤

درکت میکنم عمیق خیلی زیاد ، مرسی ازت ❤ نه تو خیلی خوبی خیلی و واقعا خوشحالم که رفیقمی و امیدوارم رفیق خوبی برات باشم ما خیلی حرفا باهم داریم ❤

به به جفتش رشته خوبیه دمت گرم موفق ترین باشی ❤

میفهمم اره حسی که داری رو خوب میفهمم 

نه نه اصلا من خیلی هم‌خوشحالم که منو لایق دونستی

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
چون گفتی یلدا.. منم یلدا صدات میزنم.. یلدا من یه دخترم که خواهر نداره.. تو ام خواهر نداری مگه نه؟&nb ...

جانم ، اره عزیزم منم خواهر ندارم منم مثل تو همه دوستایی که همه جوره براشون بودم رفتن ولم کردن دلمو شکستن تنهای تنها شدم 

قربون دلت منم همش تو فکرتم

جانم چیشده؟ بگو به من هستم 

دور از جونت عزیزم ، مطمئن باش خدا برات جبران میکنه❤ من آدم خوبی نیستم بی عیب و بدی هم نیستم ولی شاید من شدم برات یکی مثل خودت حداقل یکی شبیه خودت 

سلام گلم خوبی  خیلی وقت بود ازت خبری نداشتم نمیدونم منو یادت میاد یا ن  بهتر شدی؟

سلام عزیزم ممنونم تو خوبی؟؟؟ 

اره خوبی؟ حالت خوبه؟ 

معلومه که یادم میاد ❤

مرسی عزیزم ❤❤ ممنون از اینکه یادت بودم و حالمو پرسیدی ، بهتر که نه فقط سعی میکنم عادت کنم

سلام عزیزم ممنونم تو خوبی؟؟؟  اره خوبی؟ حالت خوبه؟  معلومه که یادم میاد ❤ مرسی عزیزم ❤❤ ...

مرسی گلم منم خوبم خداروشکر 

ایشالا بهتر شی عزیزدلم♥️ 

وضع بیماریت چطورع؟

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 
سلام عزیزم خوبی  عه چراااا  در خدمتم چرا که نه 😍 عزیزدلم ممنونم از این حجم محبتت 😢❤❤ ...

یلدا من مادربزرگمو امروز خاک کردیم 😭همین الان گفتم مامان‌بزرگ میشه دوستم جوابمو داده باشه! 

آخه تو خیلی دیر به دیر اینجا رو چک میکردی.. و در کمال تعجب دیدم که بله! جواب دادی.. دلم بیشتر براش لک زد

خیلی.. جان من رفت.. 💔

جانم ، اره عزیزم منم خواهر ندارم منم مثل تو همه دوستایی که همه جوره براشون بودم رفتن ولم کردن دلمو ش ...

😭😭😭مامان‌بزرگم.. عزیزِ جونم رفتتتت.. هرچی گریه میکنم اروم نمیشم که نمیشم.. هیچوقت هیچکی اونطوری که باید رفیق من نشد.. حتی تاپیکامم ببینی هست.. من زیااادبودم براشون یلدا خیییلییی زیاد.. ولی هیچکس مثه خودم نشدد..حسرت به دل موندم 💔امیدوارم دوست بمونیم.. من خیلی صمیمانه تر برخورد میکردم قبلن ولی دیه مثه قبل نشدم💔

مثه اینکه سرت خیلی شلوغه دختر جون😅❤️

خیله خب.. واقعن بیش از حد منتظر پیامت موندم🥺.. میذارم پایِ مشغله ها و درگیری های زندگیت خوشگل خانوم🧡😍بالخره خانم دکتری گفتن، چیزی .. ✨😂

نشد بیشتر با هم گفت و گو کنیم اینم از شانس من بود😅 بهرحال خواستم بگم موفق تر از قبل باشی❤️🍃

سلام عزیزم حالت چطوره؟😘💕 چه خبرا کم پیدا شدی نمیبینمت🥲... چه اتفاقی افتاده که رو قفسه سینت سنگ ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

تو از یلدا خبر داری؟؟؟ 

خیلی وقته نیست اینجا 

میترسم اتفاقی براش افتاده باشه، 🥺

مدام تگ و ریپلایش میکنم از دوماهه پیش 

بارها تو ناشناسش پیام گذاشتم ولی اصلن انگار این دختر با دنیای مجازی خداحافظی کرده آنقدر که نیست😐

الانم میترسم چیزی‌ شده باشه.... آیدی تلگرام... شماره ای چیزی ازش ندارید 

یا نمیدونید که با چه کسانی دوست هست که از اون ها سراغش رو بگیرم؟ 

یه گروه داره انگار تو تلگرام شما تو اون گروه نیستید! 

خیلی نگرانشم والا🥺

سلام عزیزم خوبی؟  تو از یلدا خبر داری؟؟؟  خیلی وقته نیست اینجا  میترسم اتفاقی براش ...

سلام گلم ممنونم

نه والا منم ازش هیچ خبری ندارم کلی وقته😥

اتفاقا این چند روز همش تو فکرش بودم

کسی هم نمیشناسم که بشناستش آیدیش شماره و اینا هم هیچی ندارم متأسفانه

ان شاءالله که هیچ اتفاقی نیوفتاده واسش... 🥺❤🤲🏻

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

سلام گلم ممنونم نه والا منم ازش هیچ خبری ندارم کلی وقته😥 اتفاقا این چند روز همش تو فکرش بودم کسی ...

مرسی جانم😓

اگه یموقه ازم بی‌خبر بودی، شمارمو بلد نبودی 

گوشیتو خدایی نکرده دزدیدن یا هرچیزییی.. از اینجا پیدام کن.... اسما 💜

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱