2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص ال دی؟الان اثر میکنه؟بدتر خون را زیاد تر نکنه

نخورررررر دیگ الان پریودی طوری نیست گلم بااستفاده بنفس کامل برخورد کن به دومادم این موضوع رو بگو و اطرافیان ک هواتو داشته باشن از حال نری خودتم حواست باشه لباست رنگ نده

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

اگه فک میکنی امکان داره درد داشته باشی مفنامیک که رو بخور که خونتو کم کنه ،برو یه آمپول دکزا بگیر با یه آمپول ب کمپلکس بزن حسابی شنگول میشی ،اگه میخای دیگه خیالت راحت تره باشه برو دکتر سرم بهت وصل کنن ،زیره لباستم دوتا شو ر ت  بپوش شلوارکم بپوش 

قرص ال دی؟الان اثر میکنه؟بدتر خون را زیاد تر نکنه

نه نه اصلا نخوری ها زیاد میشه مفنامیک اسید را سه وعده بخور تا خونریزی کمتربشه و درد هم نداشته باشی بی خیال شو مبارک ات باشه خوش بگذره

خدایا شکرت

نه نه اصلا نخوری ها زیاد میشه مفنامیک اسید را سه وعده بخور تا خونریزی کمتربشه و درد هم نداشته باشی ب ...

چشم ممنون

فقط من الان لکه دارم یکم اگه بخورم یعنی بازم پریود میشم

دویتان گفتن دوتا بخورم قطع میشه

چشم ممنون فقط من الان لکه دارم یکم اگه بخورم یعنی بازم پریود میشم دویتان گفتن دوتا بخورم قطع میشه

از داروخانه بپرس دارو الان برات ریسک داره خدای ناکرده خونریزی زیاد بشه یا مشکل دیگه پیش بیاد فردا عروسی هست . اینجا شاید درست راهنمایی ات نکنند

خدایا شکرت