2777
2789

من همیشه باید اخر فیلمو ببینم

کلا باید اسپویل بشه ارزیابی کنم خوبه یا ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من برعکس

چندساعت بعدش اصن یادم نیس فیلمه درباره چی بود😂 دقت نمیکنم زیاد

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اخلاق خاص برعکس شما اینکه باید همه چیز رو دور تند باشه خواهرم ک اروم حرف میزنه حوصلم میترکههه میگم وای بگو چی میخوای بگی انقدر مقدم نچین 

کسی حرف بزنه چند ثانیه قبل حدس میزنم جمله بعدش چیه مغزم جلو تر از خودمه 

من همیشه باید اخر فیلمو ببینم کلا باید اسپویل بشه ارزیابی کنم خوبه یا ن

منم کلا هیچ فیلمیو تموم نمیکنم همش نصفه میمونه خیلی کم پیش میاد همشو ببینم 

خواهرم مثه توعه 😂

حوصله بحث با آدما رو ندارم

وقتی یکی روی نظر اشتباهش پافشاری میکنه جوابش رو نمیدم ولی مثل نوید محمد زاده توی فیلم عصبانی نیستم، توی ذهنم طرف رو میزنم و جرواجرش میکنم

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

خیلی کینه ای هستم یکی بگه بالای چشمت ابروست میتونم ۵ سال باهاش قهر کنم

بنظرم این یجورایی خوب ولی بده 

مثلا من اصلا نمیتونم کینه نگه دارم جوری که بعضی وقتا سرش آسیب میبینم انگار دیگه براشون عادی شده

منم کلا هیچ فیلمیو تموم نمیکنم همش نصفه میمونه خیلی کم پیش میاد همشو ببینم  خواهرم مثه توعه 😂

من کلا هر فیلمیو نمیبینم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh