2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمک توروقرآن بیاید کمک لطفاً اگه میبینی رد نشو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 26 پست
عرق کاسنی‌شاطره خنکیه 

حتما میگیرم براش 

خیلی ممنون 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هم عناب هم کاسنی خنک خنک هستن برا کبد به شدت توصیه میشن 

خیلی ممنون 

خدا خیرتون بده 

بازم ان‌شاءالله سر عقل بیاد و دکتر گوارش هم بره 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
دیگه کاریش نمیشه کرد آخه دختر خوب چرا سرخود قرص تجویز کردی برای نامزدت؟:(

آخه بی عقل ینی چی؟ ینی من دیگه 

اطرافیانم خوردن چن دوره پشت سر هم چیزیشون نشد 

ولی این نازک نارنجی کلی اذیت شده سر یه قرص خوردن🥺😭😭

تو‌کل به خدا شفاش باشه 

خیلی ممنون عزیز دلم ان‌شاءالله 

چراااا هر قرصیو مصرف میکنین آخه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
چراااا هر قرصیو مصرف میکنین آخه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از بی عقلی و نفهمی دیگه 🤦🏻‍♀️🥺😔💔

آخه بی عقل ینی چی؟ ینی من دیگه  اطرافیانم خوردن چن دوره پشت سر هم چیزیشون نشد  ولی این ن ...

سیستم ایمنی آدما باهم تفاوت داره عزیزم

خودتو سرزنش نکن دیگه کاریه که شده ولی دیگه هرگز هرگز هیچ دارویی رو به کسی پیشنهاد نده

نمیدونم دقت کردی یا نه ولی روی تمام دارو ها حتی پماد سوختگی نوشته این دارو برای شخص شما و بیماری فعلی شما تجویز شده از توصیه آن به دیگران خودداری کنید♥️

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

سیستم ایمنی آدما باهم تفاوت داره عزیزم خودتو سرزنش نکن دیگه کاریه که شده ولی دیگه هرگز هرگز هیچ دار ...

درسته همینطوره

بخدا از ظهر سر دردی گرفتم که نگو انقد ناراحت شدم و اعصابم بهم ریخته

غلط بکنم دیگه چیزی به کسی بگم انشاءالله خوبه خوب شه بخدا دیگه چیزی نمی‌خوام 😔😔😔😔😔

درسته همینطوره بخدا از ظهر سر دردی گرفتم که نگو انقد ناراحت شدم و اعصابم بهم ریخته غلط بکنم دیگه چ ...

ان شاء الله خوب میشه عزیزمممممم

اینقد‌ خودتو اذیت نکننن با حرص خوردن چیزی عوض نمیشه🥺♥️♥️

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

ان شاء الله خوب میشه عزیزمممممم اینقد‌ خودتو اذیت نکننن با حرص خوردن چیزی عوض نمیشه🥺♥️♥️

ممنون عزیزم ان‌شاءالله خدا بزرگه امید دارم بهش که همه چیو خوب می‌کنه و چیزیش نمیشه 🥺😭😭🫂