2777
2789

سلام دوستان 

تورو خدا بخونید و کمکم کنید

چن وقت پیش یه قرص beautiful faceگرفتم واسه نامزدم بخوره خب نتیجه گرفت و چاق شد بعد تموم شدن دارو کل بدنش جوش زده اونم چرکی 

اصلا اولاش هیچ عوارضی نداشت 

این آخراش که خورد و تموم شد کل بدنش جوش زد 😭😭😭😭خیلی نگران شم چه خاکی سرم بریزم خوب شه

تورو خدا راهکاری چیزی بلدید بگید خوب شه

اصلا چیکار کنه بدن به قول معروف سم زدایی شه از کورتن لامصب 

الان که قرصاشم تموم شده میگه تقریبا حالت تهوع داره نمیتونه چیزی بخوره😭😭😭😭

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨دکتر✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

فقط یه پماد نوشته ولی خب تا کی بزنه خوب نشه چیکار کنم😭😭😭😭

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
عزیزم ببرش دکتر 

خب دکتر پوست و مو رفت 

ولی گوارش هم بره؟خدای نکرده چیزیش نشه 

دکتر رژیم غذایی بره چی فرقی به حالش میکنه؟😔😔😔

ببین برا سم زدایی فقط طب سنتی باید بره... 

رژیم سم زدایی بهش میدن و حجامت هم میکنن براش

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

حتما ببر آزمایش  اما جوش چرکی بخاطر درست کار نکردن کبد هم می‌تونه باشه  عناب بخر با کاسن ...

اونم اگه گوش بده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ای خدا مرگم بده ان‌شاءالله چیزیش نیس 

خیلی ممنون کاسنی گرمی نیس باز بدترشه؟

اونم اگه گوش بده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ای خدا مرگم بده ان‌شاءالله چیزیش نیس  خیلی ممنون کاسنی گرمی ن ...

عرق کاسنی‌شاطره خنکیه 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

برا معده و اشتهاش تخم بارهنگ رو‌ تو عرق نعنا بجوشون بده بخوره  اما حتما دکتر. بره دکتر داخلی&n ...

خیلی ممنون حتما میگم بهش خدا کنه بهم گوش بده 

میگه خودت گرفتی برام 

خودتم دنبال راه درمانی 

خودش عین خیالش نیس😭😭😭

فقط یه پماد نوشته ولی خب تا کی بزنه خوب نشه چیکار کنم😭😭😭😭

دیگه کاریش نمیشه کرد آخه دختر خوب چرا سرخود قرص تجویز کردی برای نامزدت؟:(

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

ببین برا سم زدایی فقط طب سنتی باید بره...  رژیم سم زدایی بهش میدن و حجامت هم میکنن براش

خیلی ممنونم عزیزم 🙏🏻♥️