2777
2789
عنوان

خدایا غلط کردم

629 بازدید | 25 پست

من یه مرد متاهلم و یه دختر دارم 

الان که دارم این تایپیک رو مینویسم پام از دو جا شکسته و توی گچ هستش و از درد چند قرص مسکن خوردم دو هفته هستش توی خونه افتادم من انسان ناشکری بودم چون نمیفهمیدم صبح که پا میشدم برم سرکار به خانمم غر میزدم خسته شدم باز باید برم صبح تا شب کار کنم اصلا نمیفهمیدم که شکرگزاری یعنی چی 

الان تازه میفهمم که چه چیزهایی داشتم و قدرشو نمیدونستم دوستان دنیا دو روز هستش تورو خدا بهم دیگه سخت نگیرید بزرگترین نعمت سلامتی هستش 

دلم لک زده خانمم بگه منو ببر بیرون،دلم لک زده دخترم بگه منو ببر پارک دلم لک زده بگه پاشو برو نون بگیر نون نداریم خونه ما طبقه سوم هستش پله زیاد خستم می‌کرد و غر میزدم بازم بدبختی کی میخواد این ۳ طبقه رو بره بالا،اصلا حالیم نبود بگم خدایا شکرت که سالمم و میتونم برم بالا،الان نه زندگی لاکچری میخوام نه چیزی فقط و فقط سلامتی

دوستان توروخدا شکرگزار باشید آسان بگیرید زندگی رو خیلی چیزهای ساده که الان دارید و قدرشو نمیدونید منی که توی این شرایطم میفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا زود سالم میشید دوباره و با همسر و دخترتون میرید بیرون و لذت میبرید. شاید قسمت بوده این شرایط دردناک پیش بیاد براتون که متوجه یه سری موضوعات دیگه بشید.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

انشاالله خدا سلامتی بده زودتر خوب بشین...قلم بخورین برای جوش خوردن استخوان خوبه ..کله پاچه و پای مرغ هم میگن واسه شکستگی خوبه...خداروشکر وقتی پاتون جوش خورد یاد این روزا باشین و فراموش نکنین...بازم روزی ده بار از خانومتون تشکر کنین و قدرشو بدونین چون اون داره جای شما زندگی رو جمع می‌کنه...از خدا براتون سلامتی می‌خوام براتون صلوات و حمد خوندم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من کارمند شرکت بخش خصوصی هستم

سالار خان به امید خدا خوب بشی و بری تو سایت آقایون خبر سلامتیتو بدی فک کنم  خانمت بفهمن اینجایی بزنن اون یکی پاتم از دوجا بشکونن

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡
برادر پات شکسته قطع نخاع نشدی که😂😂😂😂😂

برای مرد خونه نشینی خیلی زور داره درکش میکنم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
زنت کجاست،چ خوب به این درجه رسیدید،برید تو سایت اقایون اینو بگید

من اتفاقی داشتم سرچ میکردم دیدم یکی از مادر شوهرش یکی از جاریش یکی از باجناقش یکی از بی پولی و یکی... داره شکایت میکنه گفتم اینو بزنم یه سری ها به خودشون بیان فقط سلامتی  

آدمیزاد تا چیزیو از دست نده قدرشو نمیدونه متاسفانه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)