2777
2789
عنوان

کلاهبرداری اینترنتی

126 بازدید | 6 پست

من ازیک پیج روبیکا لباس سفارش دادم ولی کلاهبردارازاب دراومد ۲۶۵تومن اصلاپوله برام مهم نیس صدقه سربچم ولی نمیخام این بلاسرکس دیگه بیاد چطوری باید پیگیری کنم

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله

الان نیایین بگین چراازروبیکا واینا چندین بارسفارش دادم ازپیج دیگه ولی این کلاهبردار شد

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته به انکلیسی نام کاربریشم sabtadmin

البته اینم بگم به من گفت ارسال شده من کدپیگیری خواستم نفرستاددیگم جواب نداد هرچی پیامم دادم جواب نداد بعدش یه خانمه که کامنت گذاشته بودگفت منم کفش سفارش دادم نفرستادم منم رفتم توپیجش گفتم کلاهبرداره حذف کردمیجش