2777
2789

من خانمی ۶۰ساله رو‌میبرم فیزیوتراپی که بی سرپرست و خیلی ابرومنده میخوام براش مانتو بگیرم ولی در توانم نیست نو بخرم براش گقتم شاید اینجا کسی داشته باشه که بلاتستفاده باشه براش بخرم، 

تو دیوار جستجو کردم ب سنشن نمیخوره سایزش ۴۸هست.حتی کیف نداره وسایلش توش بزاره. امروز که برای جلسه ۸بردمش خیلی دلم براش سوخت مانتوش کهنه و‌ گرم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برا دل خودم تایپ میکنم.این خانم تصادف کرده و قراره عمل شه ولی قبل عمل فیزیوتراپی براش نوشتن کسی رو نداره ما میبریمش دیگه اینجا جاش نیست که بگم هرچی در توانم بوده کمکش کردم چون برای خدا بوده ولی متاسفانه پولم نمیرسه مانتو براش بگیرم انقد که تو دیوار سرچ‌کردم خسته شدم گفتم حتمن اینجا پیدا میشه