2777
2789
عنوان

چقدر کارم گره میخوره 😭میشه برای حاجتم دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 31 پست

براتون صلوات میفرستم شماهم برای حاجت من دعا کنید یعنی میشه فردا صبح یهو اون خبری که میخوام بهم برسه؟الان میخواستم تاپیک بزنم که شماها برام دعا کنید ان شالله مستجاب بشه که این تاپیک دیدم هرکس دوست داشت یه صلوات مهمونم کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت عزیزم ما از بعد عید انگار نفرین شدیم کسب و کار خرابه صاحبخونه میخواد خونه رو بفروشه من از غص ...

انشالله ک همه بلاها ازت دور بشه 

من کلا اعتقادی ب این چیزا ندارم ولی وقتی میبینم یکی زیادی بد میاره اول از همه فکرم میره سمت اینکه نکنه کسی دعاش کرده 

براتون صلوات میفرستم شماهم برای حاجت من دعا کنید یعنی میشه فردا صبح یهو اون خبری که میخوام بهم برسه؟ ...

برات آیت الکرسی خوندم ب نیت حاجتت اگه رسیدی بهش همینجا بیا بگو خوشحال شیم

انشالله ک همه بلاها ازت دور بشه  من کلا اعتقادی ب این چیزا ندارم ولی وقتی میبینم یکی زیادی بد ...

انقدر حالمون خرابه که تا بحال هیچوقت اینطوری نبودیم مخصوصاً من خودمم گاهی این فکر رو میکنم اما نمی‌دونم چیکار کنم که اگه دعایی هست باطلش کنم میترسم سمت این چیزا برم

میفهممت عزیزم ما از بعد عید انگار نفرین شدیم کسب و کار خرابه صاحبخونه میخواد خونه رو بفروشه من از غص ...

منم این چند روز اصلا حس و حال هیچ کار ندارم ...صاحبخونه کرایمون رو دو برابر کرده ...منم هشت ماه پیش ک فکر تمروز رو کرده بودم طلاهام فروختم ک حسابمون کار کنه وام بگیریم 

وام ک هم ک اینطوری شده 

موندیم چیکار کنیم اونقد هم از این بلاتکلیفی بدم میاد ک نگو 

خدا به همه مستاجرا کمک کنه خونه دار شن خیلی سخته بخدا

انقدر حالمون خرابه که تا بحال هیچوقت اینطوری نبودیم مخصوصاً من خودمم گاهی این فکر رو میکنم اما نمی‌د ...

منم جدیدا یه وویس گوش کردم راجب دعا و سرکتاب اونقد میترسم حتی اسمشو هم نمیارم 

توکل کن ب خدا ...تو گوگل سرچ کن ببین یه سوره هایی هست سحر و جادو رو باطل میکنه 

شبا خواب بد زیاد میبینی؟ یا زیاد از خواب بیدار میشی؟ حالت بیقراری وقتی تو خواب داری میگن دعا شدی

چند ماه،ماهم بانک سپه  میخداییم بخوابونیم دوماه

الان هشت ماهه ...بانک سپه طرح نگین خوبه بذار 

این طرحی ک ما گذاشتیم بانک میگه هنوز دستورش نیومده ک شرایطش چجوریه ...یعنی الکی این همه منتظر بودیم 

ولی از سپه بهتر هم هست ...رسالت یا مهر ایران 

هرچقدر بذاری سپرده همونقدر بهت میدن با سود کم 

اونجا هم تحقیق کن 

منم جدیدا یه وویس گوش کردم راجب دعا و سرکتاب اونقد میترسم حتی اسمشو هم نمیارم  توکل کن ب خدا . ...

آره منم از ترسم نمی‌رم سمت این چیزا خدا لعنت کنه اونایی که خوشبختی دیگران رو نمیتونن ببینن با این چیزا خودشونو آروم میکنن باور کن رابطم با خدا هم خراب شده ذکر میگم هرازگاهی اما دلم از خدا پره همش میگم چطور بقیه دارن به آرزوهاشون می‌رسن مگه ما چه گناهی کردیم مگه برات کاری داره از این غم و غصه نجاتمون بدی تموم موهام داره سفید میشه😢

رسالت باید با حسابت کار کنی چند وقت بهت امتیاز میده بعد میتونی وام بگیری اما یکساله فکر کنم باید. پر ...

یه ساله سخته .ولی سپه دوماه میزاری اندازه پولت ۳ماه یک و نیم برابر و۴ماه ۲برابر پولت وام میده ۳ساله بازپرداختش