2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید.

168 بازدید | 9 پست

سلام من سه ماه نامزد بودم و الان هم ۳ماه عقدم قبلا یه نامزدی ناموفق داشتم واسه همین خونواده ام اصرار کردن سریع عقد کنم که مثل قبلی نشه نامزدم تو دوران نامزدی دو روزی یبار بهم زنگ میزد بعضی وقتا هم اصلا اما من نمیتونستم به خونواده ام بگم چون میگفتن مشکل از توئه و اینا گذشت تا عقد کردیم حس میکنم اصلا دوستم نداره یعنی چجوری بگم اصلا دوست داشتنو حس نمیکنم با اینک اصلا بهم بی احترامی نمیکنه برام هدیه میخره اما در طول رز یبار زنگ میزنه یا بعضی وقتا اصلا زنگ نمیزنه بعد من زنگ میزنم میگه با دوستام بیرونم یا اینک تو این سه ماه کلا دو بار اومده بهم سر بزنه فقط هی میگه تو بیا خونه ما منم اصلا تا حالا بجز یبار با خونواده ام دیگه نرفتم کلا حس میکنم دوسم نداره خیلی بده امشب کلی بخاطر بی توجهی هاش گریه کردم بهشم چند بار گفتم میگه خب تو زنگ بزن با اینک من بهش پیام میدم بعضی وقتا هم زنگ میزنم بازم هیچی درست نشده چیکار کنم؟ اینم بگم انگار میل جنسی هم بهم نداره خیلی هنر کنه دستمو میگیره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا دلم نمیخواد باهاش برم بیرون چه برسه مشاور وقتی میبینم دوستم نداره حتی دلم نمیخواد بیاد خونمو ...

خب عزیز من وقتی اینطور بود کاش اصلا عقد نمیکردین عقد عجله ای از چاله در اومدن و تو چاه افتادنه من خودم تجربه کردم