2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون به روزی اعتقاد داری میگم .

نماز شب 

دادن خمس 

اینا روزی رو زیاد می‌کنه 

روزی هم لزوما پول نیست 

آدم خوب سر راهت قرار بگیره 

مریض نشی 

وسایل زندگیت برات بمونه .

اینا همه روزی هستن 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

به نیازمندان زیاد کمک کنید،خونت رو همیشه تمیز نگهدار،زباله رو هر روز بیرون بذارید،هیچ وسیله خراب یا لباس خراب یا پوسیده یا معیوب نگه ندار یا تعمیر کن یا بده بیرون،وسیله لباس رختخواب هر چیزی که استفاده نمیکنی رو بده بیرون ببخش یا بفروش،گل خشک میوه مصنوعی تابلو مجسمه نگه ندار،اگر خودت کار نمیکنی یه کار کوچیک یاد بگیر مهم نیست چی باشه حتی لیف بافتن که ازش ماهی ۵۰تومن دربیاری همینو انجام بده 

چون به روزی اعتقاد داری میگم . نماز شب  دادن خمس  اینا روزی رو زیاد می‌کنه  روزی ...

آره من واقعا اعتقاد دارم

میشه دعا کنید شوهرمم همراهیم کنه

اون رعایت نکنه باید برگردم‌باز خونه اول

به نیازمندان زیاد کمک کنید،خونت رو همیشه تمیز نگهدار،زباله رو هر روز بیرون بذارید،هیچ وسیله خراب یا ...

چون شاغلم خونه ام همیشه بهم ریخته ست

هر روز افسرده

از اونور میبینم به هیچ جا نمیرسیم 

دوباره روز از نو روزی از نو