2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم 7سال بزرگتره خیلی سن بالا نیس

باشه، آدمی که بچه داره نگاهش به زندگی خیلی فرق داره با تو 🙄 بشین زندگیتو بکن تا یه پسر مجرد بیاد بگیرتت. ببینم رفتی پیش اون قلم پاتو خورد میکنم. با تشکر 😐🌸

اگه سنت هنوز کمه

و گزینه های بهتری ممکنه سر راهت باشه

لطفا صبر کن

نمیدونم ما زنا چرا همیشه فکر میکنیم دوس داشتن کافیه

بعدشم اون بچه حقشه که پدرش براش پدری کنه باهاش وقت بگذرونه

چرا فکر کردی شهرستان ولش

میکنه فقط با شما میمونه؟ 

اگه خودش بود حاضر بود یه خانم که بچه داره رو بپذیرنه

شما هم بچتو رها میکردی؟؟ 

اگه سنت هنوز کمه و گزینه های بهتری ممکنه سر راهت باشه لطفا صبر کن نمیدونم ما زنا چرا همیشه فکر می ...

آخه میدونی اون اصلا حسی ب بچش نداره چند صالح تهران زندگی میکنه طوری که بچشم اینو میشع گفت نمیشناسه انقد کم دیدش

آخه میدونی اون اصلا حسی ب بچش نداره چند صالح تهران زندگی میکنه طوری که بچشم اینو میشع گفت نمیشناسه ا ...

خب حاجی این چه پدریه

فردا شما هم میخوای بچه دار بشی

اینقدر بیمسولیت اخه

یه گربه هم به بچش حس داره

خب حاجی این چه پدریه فردا شما هم میخوای بچه دار بشی اینقدر بیمسولیت اخه یه گربه هم به بچش حس داره

آره خودمم همین حسو دارم.. ولی میگه چون زنمو دوس نداشتم ردش کردم رف بچرم هرچند وقت یکبار میرم شهرستان پیش بابامینا میبینمش

آره خودمم همین حسو دارم.. ولی میگه چون زنمو دوس نداشتم ردش کردم رف بچرم هرچند وقت یکبار میرم شهرستان ...

زنمو دوس نداشتم

اجبار خانواده بود

سنتی بود فلان بود

زنم محبت نداره فلانه

خودتو گول نزن این جملات رو همشون میگن

بعدشم شما اگر سنت کمه و موقعیت های بهتری داری

حداقلش یکم صبر کن

اول رابطه همیشه هیجانات هست

شایدم ادم خوبیه 

زمان بده