2777
2789
عنوان

خیلی حس بدیه. خواستگار بد دارم

516 بازدید | 48 پست

من اصلا خیلی وقته ک یا خواستگار ندارم یا همون مرحله اول بعد تماس تموم میش. مامانمم دگ خسته شده ازم و حقم داره دیگه باهم کنار نمیایم. حالا ی خواستگار زنگ زده که مبل فروشه اونم نه برای خودش برای باباشه . هیچیم نداره حتی ی ماشین. مامانش گفته بالاش میخره براش. گفته برجی ده تا پونزده تومن باباش بهش حقوق میده و به مامانم میگم خوب نیست میگه دیگه کیو میخوای همه چیش خوبه ال بل

ولی من ارزومه همسرم شغلش دولتی باشه

چقدر من بدشانسم. تو ۲۵ سالگی چه خواستگار هایی دارم و حق انتخاب هم ندارم 🥲😭😢

برام دعا کنید . حتی یه نفرم از ته دلش برام دعا کنه خوبه. ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خاستگار ضایعات چی داشتم نمیگم بده همه شغل ها محترم هستند ولی خب پسندم نبود 😬

این کافی بود ؟یا از اون یکی ها هم بگم ؟😬

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

اگر فرهنگ محل زندگی و شهر و اشناهاتون جوریه که سن ازدواج پایین نیست و اگر الان ازدواج نکنی باز هم برات خاستگار میاد خب باهاش ازدواج نکن ولی حداقل حرف بزن شاید اخلاقش خیلی خوب باشه 

انشاالله زندگی به مراد باشه ولی حواستون باشه اگه خانواده ی خوب پیدا کردید حتما جواب بدین شغل آزادم که پولش خوبه ها

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

شغل دولتی هم همیشه خوب نیس 

پیش باباش کار میکنه عیبی نداره ولی باید جنم اینو داشته باشه فردا باباش یه دونه زد پشتش فرستاد رد کارش بتونه خودشو زندگیشو جمع کنه و مطیع و برده خانواده نباشه اینا مهم تره

اگر فرهنگ محل زندگی و شهر و اشناهاتون جوریه که سن ازدواج پایین نیست و اگر الان ازدواج نکنی باز هم بر ...

حرف حساب

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

عزیزم من خاستگار ضایعات چی داشتم نمیگم بده همه شغل ها محترم هستند ولی خب پسندم نبود 😬 این کافی بود ...

منم خواستگار کلاااا بیکار داشتم . ولی خب الان دلم شکست هرچی میگذره هی خواستگار ها دور تر میشن ازون خواسته عای من