khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 عنوان روبيكا چراقطع شده 50 بازدید | 4 پست روبيكابالا نمياد هركارى ميكنم چيكاركنم اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️ 1402/04/13 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 برا من میاد. گوشيتون چيه ممكنه ازگوشيم باشه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
im_xarefeh عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2636 گوشيتون چيه ممكنه ازگوشيم باشه گوشیه من A73 هستشایدم از نت باشه. گر بشکند من زاده شود منِ دیگری
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 گوشیه من A73 هست شایدم از نت باشه. بله انگاركه نت نيس بالانمياد اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️