2777
2789

مامانم و خواهرم خونه ما بودن شوهرم از سرکار اومد مامانم هر چقدر بهش گفت برو استراحت کن تو اتاق گفت نه خوابم نمیاد بعد چند دقیقه یه بالش گذاشت زیر زیر بغلش و به حالت نیمه دراز کش نشست نمی‌دونم متوجه شدین چطور نشست یانه 

مامانم ازدواج مجدد کرده ۴ ماهه شوهرم همیشه پیش من میگه از همسر مادرت خوشم نمیاد امروزم پیش مامانم از روستای همسر مادرم و اهالیش هی بد می‌گفت 

یه عینک آفتابی رو زمین بود گفتم مامان مال توسعه گفت آره شوهرم گفت عه مامان مگه تو هم عینک آفتابی میزنی

بچه ها همسرم همیشه احترام خانوادمو داره حتی کمک بخوان در حد خودش کمک می‌کنه نمی‌دونم امروز چرا اینجوری میکرد😔😔

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف خاصی نگفته بیخیال

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چندبار تاپیک میزنی. برو بهش بگو ناراحتی. بعدم زیادی حساس شدی. یکار کردی اونم تلافی کرده

خب دوست دارم تاپیک بزنم 

حتما جوابمو از یکی نگرفتم خواستم بازم بزنم 

حالا من تاپیک زدنی واسه شما مالیات میاد؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید میپرسم دوس د. اشتی بگو

شما خودتون از ازدواج مجدد مادرتون ناراحت نشدید؟ 

براتون سخت نبود؟؟

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
 کار بدی نکرده 

حس میکنم با نیم خواب شدنش بی احترامی کرده به مامانم خب اگه خسته بود می‌رفت اتاق می‌خوابید 

این که از روستای شوهر مادرم و اینکه مردمش بدن حرف میزد زشت نیست؟

حس کردم وقتی فهمید عینک مامانمه با یه لحن تعجب و تمسخر گفت

ببخشید میپرسم دوس د. اشتی بگو شما خودتون از ازدواج مجدد مادرتون ناراحت نشدید؟  براتون سخت نبو ...

نه عزیزم خودم تشویقش کردم ولی انگار شوهرم هرازگاهی کرمش میگره

حس میکنم با نیم خواب شدنش بی احترامی کرده به مامانم خب اگه خسته بود می‌رفت اتاق می‌خوابید  این ...

ن چ عیبی داره بخابه شوهر منم جلو مامانم میخابه مگ خابیدن چیع

خب طبیعیه ک خوشش نیاد تو واقعا از شوهر مامانت خوشت میاد و ازش راضی هستی 

حالا شاید مامانت قبلا عینک نمیزده الان دیده تعجب کرده 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
خب دوست دارم تاپیک بزنم  حتما جوابمو از یکی نگرفتم خواستم بازم بزنم  حالا من تاپیک زدنی ...

وای وای خدا به شوهرت صبر بده. همه هم گفتن بیخودی ناراحت شدی.معلومه یا نزدیک پریودی یا کلا مشکل درونی داری

درموردشوهر مادرتون  به هر حال شاید هم از شما یا خانوادت دلگیربوده اینطوری تلافی کرده،از این صح ...

آره از دیشب سر موضوعی که شوهرم اصلا تقصیری نداشت بی محلی بهش میکردم حتی امروز جلوی مامانم و آبجیم