2777
2789
عنوان

این حس رهام نمیکنه

124 بازدید | 15 پست

وضع مالی خوبی داریم ولی یشتر بچه های فامیلمون  که همسن من هستن رو فرستادن قطر و دبی و استرالیا براشون خونه خریدن و زندگی راحت دارن حسودیم میشه .مشکل همه جووناس یا باید خودمو اصلاح کنم؟

اره برو خودتو اصلاح کن همیشه بالاتر ازخودتو نبین پایین دستتو ببین اروم میشی

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره برو خودتو اصلاح کن همیشه بالاتر ازخودتو نبین پایین دستتو ببین اروم میشی

پایین دستمو رو میبینم و خداروشکر میکنم اگر اینطوری باشه همه باید سرجاشون درجا بزنن و همه اش به پایین تر از خودشون رو نگاه کنن

پایین دستمو رو میبینم و خداروشکر میکنم اگر اینطوری باشه همه باید سرجاشون درجا بزنن و همه اش به پایین ...

برا ارامش خودت میگم

وگرنه حرفت حقه

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
اونجا اوایلش زندگی خیای سخته تا بیاین عادت کنین نمیشه گفت اونا حتما خیلی خوشبختن

بله میدونم سخت هست  و باید این حس رو بزارزم کنار و خودم تلاش بکنم

ولی میدونی با تلاش به یه جا میرسی یا نه

تو همین نی نی سایت پر شده از کسایی که دارن از شکم و لباس خودشون میزنن تا برای بچه خرج کنن

اونجا فقط غم غربت داری 

مقایسه کردن زندگی خودت با دیگران پیر و جوون نمیشناسه سریع به فکر باش که زندگیت روی آرامش نمی بینه با ...

اره درستش میکنم

ولی خیلی از کسایی که مهاجرت کردن پیشرفت کردن خونه زندگی دارن اینجا ما داریم درجا میزنیم و پسرفت می کنیم

بله میدونم سخت هست  و باید این حس رو بزارزم کنار و خودم تلاش بکنم  ولی میدونی با تلاش به ...

این قضیه همه جا دنیا هست 

قبول دارم وضعیت اقتصادی کشور ما جالبت نیست ولی تعداد خیلی خیلی زیادی ادم موفق و ثروتمند داریم که شاید تعدادشون از بقیه جاها ام بیشتر باشه

تلاش و تفکر درست باشه میشه به موفقیت رسید من زیاد دیدم تو همین شرایط رسیدن

شما ام که میگین وضعیت مالی خانواده خوبه که دیگه نگرانی ای نیست زیاد با همون پول میتونین به موفقیت رسید

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 
بهش بگو رهایم کن.😁 آخه این چیزها هم غصه خوردن داره.من رو ببرن بیرون برام آب طالبی بخرن.کلی خوشحال م ...

خودمم مثل توئم بابا با کوچکترین چیز دوق مرگ میشم ولی اینا اساس زندگیه که درست کردنش سخته