2777
2789

من نخبه نیستم ولی درسم خوبه سه سال راهنمایی معدلم ۲۰ بود برای دبیرستان اومدم رشته انسانی ،سال دهم معدل کلم شد ۱۹/۶۴ برای یازدهم هم شد ۱۹/۷۸،،البته بگم که توی دو سال دوران دبیرستان یه مشکلاتی واسم پیش اومد نتونستم اونجوری ک باید درس بخونم یکم شل گرفتم

از فردا میخام بشینم برای کنکور بخونم، دوست دارم اقتصاد صنعتی شریف بیارم بنظر شما کسی مثل من میتونه بره این دانشگاه؟؟

🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنعتی شریف برا رشته ریاضیه

انسانی ها هم میتونن برن رشته اقتصاد،من عاشق ریاضی فیزیک بودم ریاضیم خیلی خوبه ولی خانوادم نذاشتن برم این رشته

نه شریف فقط برق و کامپیوترش نخبه ان بقیه معمولین

یعنی میتونم برم؟

اخه تو اینترنت اخرین قبولی های رشته اقتصاد رو نگاه کردم همه رتبه کنکور زیر ۱۰۰۰ بود

یعنی میتونم برم؟ اخه تو اینترنت اخرین قبولی های رشته اقتصاد رو نگاه کردم همه رتبه کنکور زیر ۱۰۰۰ بو ...

مگه اونایی که زیر ۱۰۰۰ میشن نخبه ن . طرف نشسته درس خونده . از منابع خوب کمک بگیر مشاور خوب برو قبول میشی دانشگاه اولین قله است

ثروتمند شدن شما رو عوض نمی کند فقط افشایتان می کند
انسانی ها هم میتونن برن رشته اقتصاد،من عاشق ریاضی فیزیک بودم ریاضیم خیلی خوبه ولی خانوادم نذاشتن برم ...

برو دانشگاه تهران

اگر واقعا درسخونی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مگه اونایی که زیر ۱۰۰۰ میشن نخبه ن . طرف نشسته درس خونده . از منابع خوب کمک بگیر مشاور خوب برو قبول ...

من مدیرمون خودش مشاوره همش میگه مشاور نگیر خودت درس بخون بهتره،وگرنه قصد داشتم با مشاور پیش برم

مدیریت و اقتصاد داره و هر سه شاخه نظری میتونه بره رشته اقتصاد

مدیریت فکر نمیکنما .... الانم سرچ کردم دانشکده مدیریت و اقتصاد داره ولی انگار فقط برای همون MBA و ایناست.... و کارشناسی ارشد اقتصاد و دکترا

شایدم لیسانسش هم باشه ولی زمان ما نبودن 

ولی اگر دانشگاه خوب میخوای که قبول داشته باشنش، به دانشگاه تهران هم فکر کن 

خیلیا هم فارع التحصیلای اونو قبول دارن، نه بچه های شریف به دلیل بعضی رفتارهای خاص ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مدیریت و اقتصاد داره و هر سه شاخه نظری میتونه بره رشته اقتصاد

مطمئن نیستم ولی فکر کنم این رشته‌ها رو فقط در مقطع ارشد داره. در هر حال برای رشته‌های انسانی دانشگاه تهران و علامه معتبرترن تا شریف

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
برو دانشگاه تهران اگر واقعا درسخونی

اره من ی بچه خرخونم بقولی😔😂البته خودم خیلی علاقه ب درس دارم

یعنی میتونم؟؟میتونم رتبه زیر هزار بیارم؟🥲

ب امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ک دانشگاهی ک میخاستم قبول شدم🚶🏻‍♀️✈

مدیریت فکر نمیکنما .... الانم سرچ کردم دانشکده مدیریت و اقتصاد داره ولی انگار فقط برای همون MBA و ای ...

باشه من بیشتر تحقیق میکنم خیلی ممنون از کمک شما♡