2777
2789
عنوان

تفریحاتون چیه تو خونه؟

618 بازدید | 81 پست

چیکار میکنین حوصلتون سر نره ؟

من بچه ندارم شوهرمم از ۸ میره تا ۲ از اونورم ۴ میره تا۹ شب همشم خونه ام تنها خیلی حوصلم سر میره

گاهی فیلم میبینم تلویزیون نگا میکنم خونه مرتب میکنم ولی باز تهش حوصلم سر میره

هی میخام سایت نیام باز میبینم حوصلم سر رفته کاری ندارم میام سایت🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینا با بچه داری

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

قشنگ از این آرامش قبل طوفان استفاده کن، نینی بیاد حسرت اینروزا رو میکشی😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اتاق مدتب میکنم..کتاب میخونم..کتاب رمان انگلیسی میهونم برا تقویت زبانم.باشگاه  وکلاس زبانم میرم.پادکست گوش میدم.تکلیف زبان‌حل میکنم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

به غیر از این گوشی مضخرف هیچی نیست 

دل و دماغ مطالعه و هیچ‌کاری رو هم ندارم 

میرم سمت گوشی هم کلافه میشم ولی چاره ای نیست دیگه

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.