2777
2789
عنوان

جراحی بینی ارزان دیوار

1842 بازدید | 24 پست

سلام به همه امروز برای سرگرمی توی دیوار سرچ کردم جراحی بینی ، دیدم حدود ۱۰۰ تا آگهی اومد که اکثرا قیمتاشون حدود ۱۵ بود و نوشته بودن تو کلینیک های معتبر و توسط دکترای متخصص انجام میشه میخواستم ببینم تا حالا کسی تجربه داشته ؟

دماغتو میبرن دوتا سوراخ بجاش میذارن😂😂😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اگهی تو دیوار هم نوعی تبلیغه دیگه ، مثل استوری اینستا

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دبوار اعتماد ندارم ولی از 15شروع میشه تا بالا

مثلا دکتر اسدالله پور قایمشهر ۱۱ عمل میکنه ، دور بریام خیلی رفتن پیشش انصافا همشون هم ضاهر قشنگی دارن ، 

ولی خب خودم مشخصه هنو اعتمادندارم چون قیمتش پاینه

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دماغتو میبرن دوتا سوراخ بجاش میذارن😂😂😂

خب یعنی تا حالا هیچ شکایتی نداشتن که انقدر راحت دارن آگهی میزنن ؟ بعضی هاشون رو زده مثلا سابقه فعالیت ۴ سال در دیوار و عدم سو پیشینه و تایید هویت شده و ....

خب یعنی تا حالا هیچ شکایتی نداشتن که انقدر راحت دارن آگهی میزنن ؟ بعضی هاشون رو زده مثلا سابقه فعالی ...

😂دیگه دیوار نمیره نتیجه عملو ببینه که

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

مثلا دکتر اسدالله پور قایمشهر ۱۱ عمل میکنه ، دور بریام خیلی رفتن پیشش انصافا همشون هم ضاهر قشنگی دار ...

آره عزیزم ولی همیشه هم جنس یا قیمت گرون دلیل بر کیفیت نیس مثلا من شامپو گرفتم 130تومن خوب نبود مخصوص موهام گرفتما ولی ی شامپو 30تومنی ب موهام ساخت

😂دیگه دیوار نمیره نتیجه عملو ببینه که

آخه دوست من ژل زد عفونت کرد خواهر و مادر کلینیک رو یکی کرد از بس شکایت کرد و تو بوق و کرنا کرد منظور من اینه هیچ کس هم تا حالا شکایت نکرده آخه تو دیوار هم میشه ثبت شکایت کرد 

آره عزیزم ولی همیشه هم جنس یا قیمت گرون دلیل بر کیفیت نیس مثلا من شامپو گرفتم 130تومن خوب نبود مخصوص ...

اره میگم دیگه خدایی چهارتا دوستم رفتن پیشش خیلی خوبه بینی هاشون ، گوشتی هم بودن اسنخونی هم