2777
2789
عنوان

خواستگاری واسه داداشم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 90 پست
یعنی همه اونایی که میگن ۱۰۰ سکه زیاده ها  میخوام بدونم مهر خودشون چند تاس با ذکر وضعیت مالی خا ...

خوب 100 تا سکه میشه 3 ملیارد پول برای کسی که ن جهاز داره ن ارث داره ن خونواده درستی واقعا زیاده فک میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه دختر زیادنیست ۱۰۰میلیون طلاهم چیزی نیست چندتاالنگوبیشتر نمیشه

اشکال نداره ک پدرش فقیره چون اینجور ک تعریف کردی داداش خودتم چیزی نداره خب فقیره دیگه نباید کشی زنش بشه؟؟

۵تاانگشت مثل هم نیستن وقتی همو دوست دارن جلوشونو نگیرین 

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
اونا جهاز حسابی بردن نه اینکه خودش میاد پول و اینلم جمع کنه ک

ن والا همیشه هم اینطور نیس 

بعد عزیزم چهار تا تیره تخت 

باعث میشه دختره سطح بالا دیده بشه؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

وسایل خونه همون جهیزیه برا خانمه نمیشه داداش شماهم خونه اجاره کنه هم وسایل بگیره هم عروسی ببین الا ...

حرفتون منطقی بود به خصوص قضیه جهیزیه ولی خب خدارو خوش نمیاد سخت گیری بشه واسه جهیزیه 

به نظرم هر دو طرف توافق بکنن و خیلی به خودشون سخت نگیرن اگه دیدن خانواده عروس برای خونه و طلا و مراسمات خیلی سخت میگیره و توقع یه چیز فوق لاکچری داشته باشه اینام بگن در همون حد جهیزیه بدن اونا 

خداییش مگه درامد یه پسر چقده که خونه فراهم کنه عروسی و نامزدی و عقد بگیره سرویس طلا و انگشتر و حلقه بخره و جهیزیه هم بخره 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

خوب 100 تا سکه میشه 3 ملیارد پول برای کسی که ن جهاز داره ن ارث داره ن خونواده درستی واقعا زیاده فک م ...

اصلا زیاد نیس 

حالا مگه پسره چی داره 

ی ماشین داره 

ماهی ۱۲ تومن میگیره که پولی نیس

دیگه چی داره؟ 

دیگه واقعا توقع تون زیادیه 

یعنی چی 

بعدم چون پول نداره دیگه سطح دختره پایین دیده میشه

والا پسرم از لحاظ مالی سطح بالا نیس 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ن والا همیشه هم اینطور نیس  بعد عزیزم چهار تا تیره تخت  باعث میشه دختره سطح بالا دیده بش ...

نه عزیزم داداش استارتر هم چند صد میلیون باید تیرو تخته بخره دختره خودش بیاد کاری نکنه نوزاد از پرورشگاه به سرپرستی نگرفته خانم خشک خالی بیاد داداش ایگسی بره تو باتلاق 3 میلیارد مهر 100 تومن طلا حداقل لوازم ضروری 500 میلیون به بالا اجاره خونه چقدر اخه انصاف چی میشه اومدیمو دختره بکن بود ادم باید کلاهشو صفت بچسبه

بعضی دخترا عقده هایی که خونه باباشون رو دارن به خونه شوهر میبرن و ایراد های الکی میگیرن به نظرم ازدواج نکنن بهتره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

به نظرم بیشتر تمرکز تونو بزارین روی اعتیاد 

حقیقتا دلم نمیخاد این حرفو بزنم دل کسی بشکنه یا به کسی توهین بشه 

درست هم نیست که گناه خانواده رو پای دختر بنویسیم اما خب خیلی دیدم که توی این خانواده ها طرف مقابل هم دچار اعتیاد میشه و یه جورایی خطرناکه بخصوص اگه پسر ساده باشه یا ظرفیتش کم باشه 

باید خیلی مواظب باشید  

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺