2777
2789
عنوان

خواستگاری واسه داداشم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشتم معتاد میکنن. خانواده جاریم همین بودن الان برادرشوهرمم معتاده. تازه جاریم چون از اول فقیر بودن الان خیلی زیاده خواهه. کلا نکنید این کارک چیزی نگم بهتره

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

پیامبر میگه دختتری که خانوادش بد هستن و خودش خوبه مث گل توی مردابه  من ترجیح میدم به داداشم بگ ...

گناه داره اینجوری نگین 

گناه اون دختر تو اون خانواده چیه

خانواده رو که خودش انتخاب نکرده

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

۱۰۰ تا سکه چیه ک عندالستطاعه باشه خب مشخصه دختره ی ذره عقل تو سرش باشه میگه نه

خب اینم درنظر بگیرید خونه و وسایل با داماده علاوه ی اون 100 تومنم طلا 

خدای ناکرده دختره نساز باشه داماد با ماهی 12 تومن چجوری بخواد هم قسط خونه بده هم جهاز هم 100 میل طلا هم سکه ها؟! 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
گناه داره اینجوری نگین  گناه اون دختر تو اون خانواده چیه خانواده رو که خودش انتخاب نکرده

اره بعید میدونم این حرف پیامبر بوده باشه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خدانکنه تومادرشوهر بشی

با خدا حرف زدم گفت بهت بگم چش عباس آقا😂🍬

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
گناه داره اینجوری نگین  گناه اون دختر تو اون خانواده چیه خانواده رو که خودش انتخاب نکرده

خانواده ممکنه بعداً واسه پسر دردسر ساز بشه مثلاً یکی بود برادر زنش با ماشین دوماده میرفتم قاچاق الان دوماد همزندانه