2777
2789
عنوان

جذبه داشتن و مهربون بودن

107 بازدید | 12 پست

چیکار کنم سر کلاس هم جذبه داشته باشم بچها حساب ببرن😩😂

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری از معلما مودی بودن ادم نمیدونسست مهربونن عصبین همین بچه هارو گیج میکرد 

مجبور بودیم حد رو رعایت کنیم چون نمیدونستیم حرکت بعدی معلم چیه 

بنظرم نباید یجور باشب

اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری🌱گاهی ب جای تجربه کردن بهترع از تجربه دیگران استفاده کنی  
یسری از معلما مودی بودن ادم نمیدونسست مهربونن عصبین همین بچه هارو گیج میکرد  مجبور بودیم حد رو ...

چه جالب آره😃😍🤍

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
آخه ار اون اول هم باید کاری کنم حرف بزنن

من خودم دانش اموزم دیگ معلمی ک از روز اول بیاد رو بده یا کلا مهربون باشه از فردا دیگ روم باز میشه 

معلماییم ک هر حرفیو میزنن بعدفردا با اعتراض دانش اموز امتحان لغو میکنن دانش اموز عادت میکنه دیگ 

اولش صفت بگیری اخرش خوب میشه 

برا عروس شدنم صلوات 
آموزشگاه 

بیخیال...

معلم مدرسه چون باید آموزش کامل انجام شه تا پایه قوی باشن و رو آیندشون تاثیر بد نزاره.. باید مدقع تدریس جدی باشه موقع تکلیف کمی آسون بگیره و تشویق کنه و .. اما آموزشگاه طرف داره پول میده..اگر دلش برای پولش بسوزه و استعدهدش رو داشته باشه.. گوش میده و یاد میگیره.. اگر ازینا باشن که به زور والدین اومدن و پول براشون مساله ای نیست و.. تو چرا خودتو پیر کنی.. گفتنی ها رو بگو.. شاگرد با انگیزه به مرور مشخص میشه و تو بهش بیشتر توجه کن.. تا اگر کسی گلایه کرد که چرا اینا هیچی یاد نگرفتن بگی فلانی هم شاگردما اما زرنگه.. بچه شما خودش نمیخواد ..والا گفتنی ها رو گفتم..

من خودم دانش اموزم دیگ معلمی ک از روز اول بیاد رو بده یا کلا مهربون باشه از فردا دیگ روم باز میشه&nb ...

👌🏼👌🏼

بیخیال... معلم مدرسه چون باید آموزش کامل انجام شه تا پایه قوی باشن و رو آیندشون تاثیر بد نزاره.. با ...

آخه مدیر اموزشگاه قبول نمیکنه همچین چیزی رو 

وجدان خودمم اجازه نمیده 

پس اول باید انگیزه بدم