2777
2789
عنوان

من طاقت طلاق رو ندارم

419 بازدید | 28 پست

بچه ها نمیتونم طاقت ندارم 

میخوام بمیرم دلم میخواد بمیرم اما این اتفاق نیفته 

همه میگن برات مهم نباشه اما نمیتونم کلی دعا کردم ک ازدواج کنم بعد ی آدم وابسته و احساسی هستم 

حوصله هیچ کاری رو ندارم میخندم اما حتما مردم

چ قدر بی رحم بود شوهرم خودش ر وآدم احساسی نشون میداد به نظرم هم بود... ی گنجشک اگر میمرد ناراحت میشد اما آنقدر بی تفاوت و بد نسبت ب من بود

اون طلاق میخواد من نه 

هر کار کردم نره اما رفت 

طاقت ندارم میخوام جهیزیه ام رو بیارم کاش میمردم نمیدونم خدا چطور دلش اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیر بوده ما آدم ها قدر داشته هامونو نمی دونیم تا وقتی از دستشون میدیم 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

ببین اگ نخادت نمون ذلته، مهریتو بگیر 

میدونم سخته اونم برا کسی ک نخاد، دیگ موندن باهاش جز رنجیدن تو چیزی نداره، میتونم یه خورده درکت کنم چون با شوهرم دعوایی کردیم ک قرار بود کارمون ب طلاق بکشه،الان نمیخام ناراحت ببینمش و بهش فشار بدم چون خیلی داره فشار میخوره ، تو این چن روز ک دعوا کردیم از شدت عصبی بودن دستش میلرزه بخاطر فشار عصبیه، میدونم تقصیر منم هست نباید انقد بهش سخت میگرفتم دو چند روز میخام ب حالت اولش برگرده