2777
2789

دور از جون همههه من یه خواب بد دیدم واسم سوال شد واقعا که تو اون موقعیت باید چیکار کرد به طور خلاصه بگم...

خواب دیدم دزدیده شدم بعد یه مدت تو یک بیایون که یه جاده خلوتم کنارش بود بدون گوشی و پول و پله م بیدار شدم...اونجا تو خواب به شدت ترسیده بودم عصر بود و هوا دلگیر یکم تاریک ... می رفتم سمت جاده ماشینارو میدیدم توش پر پسره جوونه باز سریع در میرفتم میگفتم نکنه اینام منو بدزدن و سو استفاده کنن بعد تو خواب یادمه همینجوری در راستای جاده حرکت میکردم تا به یه آبادی چیزی برسم دیگه آخراش شب شده بودد و صدای گرگ و اینا میومد از خواب پریدم‌از شدت ترس و اضطرابی که اون خواب بهم داد...حالا تو این شرایط دور ازجون شما چیکار میکردین اعتماد میکردین و سوار یه ماشین میشدین یا چی...؟؟؟؟

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگیرم میخابم :/

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
سکته

دور از جون ولی غیر از اون...؟؟🫡

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
خوشحال میشم چون دیگ تو اجتماع نیستم..

عجب‌...🫠🫡

میگیرم میخابم :/

🫠🫡

من شلوارمو درمیارم جیش میکنم راحت😹🚶‍♀️

😐😂💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

خوشحال میشم 

اگه شده میرفتم تابرسم به شهر میرفتم حتی اگه شده بود کلفتی میکردم کارمیکردم پول درمیاردم زندگی خوبی میساختم

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

به راهم ادامه میدم🚶🏿‍♀️

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣