2777
2789

خانما من دقیقا  ۳ هفته پیش  با کسی که عاشقانه میپرستیدمش بحثمون شد و دیگه تو این سه هفته نه اون پیامی داد و نه من زنگی زدم اینم بگم ایشون خیلییی آدم باشخصیت و باشعور و بادرکیه یعنی مدتی که باهاش بودم هیچوقت به حریمم تجاوز نکرد یا کاری یا حرفی نزد که من ناراحت شم با باب میلم نباشه بخاطر همین من بیشتر شیفته ایشون شدم حالا بعد سه هفته پیام داده نوشته سلام! این مدت خیلییی حالم بد بود و هرچی بیشتر میگذره دلتنگتر میشم و واقعا حریف قلیم نمیشم که بخوام بیخیالش شم شما باشین چکار میکنین حداقل بگین چطوری رفتار کنم که ذوق زده نشون ندم با اینکه چطوری رفتار کنم که نفهمه منتظرش بودم جون این مدت حتی استوری میزاشتم لایک هم نمیکرد اصلا انگار مرده بود

اون ۳روز سرد شده بود یعنی مثل قبلشم نبودولی واقعا ا ن مقطع خیلیی درگیر بود و من اطلاع داشتم از اینکه چقد درگیره کاراشه ولی خیلی بچگی کردم🤦‍♀️بیتجربگی کردم🤦‍♀️سر این بحثمون شد اون ۲۸سالشه و واقعا این رفتاری که من کردم زننده بود 😐خودم خودمو نمیبخشم وگرنه رابطمون خیلییی خوب بود همیشه هر دوطرف بهم دیگه احترام میزاشتیم از همه جهت عالی بود خودم خرابش کردم با بی عقلیم از نظر خودم حداقل اگه میدیدم یه هفته ده روز اخلاقش اینطوریه میرفتم بحث و دعوا نخ بعد ۳ روز!!!!!دعوامون سر این بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.