2777
2789
عنوان

دلم ميخواد بازيگر شم

185 بازدید | 8 پست

چند تا كلاس بازيگرى پيدا كردم 

خيليييي علاقه به بازيگرى دارم ولى مامان بابام نميزارن😥😥

مامانم ميگه بدرد سن تو نمي خوره 

ميگه داشگاه كه رفتى و تموم شد برو كلاسش بعد ميبينى علاقه ندارى😥😥😥😒

كلاسه براي نوجوونا هس😒

(((١٦سالمه😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید پشتتو بگیرن من یه چن بار رفتم با اینجور ک هم سن توعم و پسرم آرع مخصوصا برا دختر باید حواست خیلی جمع کنی

خودت میدونی همونی که خودت میزنی مال خودمه😏😉

برو یکی از دوستای من ۱۸ سالشه

از بچگی کلاس تئاتر و گویندگی میرفته

الان برا دانشگاهشم رشته ادبیات نمایشی میخونه

اینقد با تن صداش قشنگ بازی میکنه شبیه دوبلورا

بهم گفت کلاس که رفته تونسته با صداش اینکارو رو بکنه

به نظرم برو

بعد مثله سلنا هم میتونی تو اینستا پست بذاری و معروف شی و شایدم‌دعوت به کار

محیطش خطرناک هست توش فساد هست بودن تو اونجا یه روحیه قوی میخواد میتونی از پسش بربیای برو دنبالش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برو یکی از دوستای من ۱۸ سالشه از بچگی کلاس تئاتر و گویندگی میرفته الان برا دانشگاهشم رشته ادبیات ن ...

سرنا منظورته؟

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨