2777
2789
عنوان

بدبختی شده افتخار

55 بازدید | 6 پست

بچه ها جدی یه سوال شماهم دقت کردید جدیدا اینجوری شده؟مثلا به یکی میگی من فلان قسمت زندگیم سخته میگه وای من چی من که بدبخت و بیچاره و فلک زده ام از بچگی بدبخت بودم 

همممههه تو زندگیشون بدشانسی و بدبختی دارن ولی نمیدونم چرا ادما خیلی ناخوداگاه دارن ازین داستانه استفاده میکنن فکر میکنید اشتباه میکنم؟

نه اگه بگم مردم طرف میگه حاجی من که خیلی وقته مردم یعنی کم نمیارنا😵‍💫

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه اگه بگم مردم طرف میگه حاجی من که خیلی وقته مردم یعنی کم نمیارنا😵‍💫

وای دقیقاااا یعنی انگار اینجوری شده که طرف فک میکنه اگه بدبخت تر باشه خیلی بیشتر دوست داشته میشه یا بهش توجه میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقاااا یعنی انگار اینجوری شده که طرف فک میکنه اگه بدبخت تر باشه خیلی بیشتر دوست داشته میشه یا ...

دقیقا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وای دقیقا موافقم یعنی تا یکی بگه مثلا من این مشکل ودارم امکان نداره چند نفر دیگه بیان بگن تو که خوبی من اینجوری

واقعا درک نمیکنم مردممون حالا اگه بحث شادی و سلامتی و پول باشه هیچکس هیچی نمیگه ولی تا بحث بدبختی میاد سری صدتا از تو بدبخت تر پیدا میشن که تو در مقایسه با اونا خوشبختی

چرا مردم ما دوس دارن خودشون و همیشه ت وفشار اذیت شده و قربانی نشون بدن

وای دقیقا موافقم یعنی تا یکی بگه مثلا من این مشکل ودارم امکان نداره چند نفر دیگه بیان بگن تو که خوبی ...

تو همین نی نی سایت خودمون چقدررر دیدم تاپیک میزنن من بدبختم فلانم بعد میخای بهشون راه حل منطقی بدی و کمک کنی بهشون برمیخوره میخوان فقط بگی الهی عزیزم بمیرم برات چقد بدبخت و سختی کشیده ای خدا کمکت کنه

تو همین نی نی سایت خودمون چقدررر دیدم تاپیک میزنن من بدبختم فلانم بعد میخای بهشون راه حل منطقی بدی و ...

دقیقا فقط میخان نقش قربانی و بازی کنن و بقیه براشون دل بسوزونن