2777
2789
عنوان

بیاین بگین چند درصد جذابم

192 بازدید | 13 پست

اهم... سلام علیکم

بنده دارای چند شخصیت هستم😂یعنی از اظرافیانم بپرسی هرکس من رو یه شکل متفاوت دیده

با ادب هستم

صلح طلبم

کم حرف هستم (این بستگی به شخص مقابل داره که اشخاص اطرافم جورین که کم حرفم، اما جلو رفیقام بازم میگن کم حرفم اما میانه رو هستم:)))) 

درونگرا 

مستقل

لجباز و یک دنده گاهی

یک مقدار زود عصبی میشم بعضی وقتا که البته به احترام سن و سال افراد بروز نمیدم

اجتماعی میتونم باشم اما خوشم نمیاد خیلی

تو جامعه جدی و منطقی هستم و مهربون اما تو جمع دوستان شوخ طبع و منطقی هستم و پایه

کتاب خیلی خوشم میاد و دوست دارم هر هنری یاد بگیرم و به ورزش های رزمی هم علاقه دارم

جلوی جنس مخالف نا خواسته خشک هستم

حد و حدودم رو سعی میکنم رعایت کنم

کنجکاو هستم

به ادم ها زیاد علاقه ندارم و ترجیح میدم تو یه جنگل تنها باشم

فکر کردم برا اولین بار ب یک تاپیک عکس دار رسیدم🤣

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم برا اولین بار ب یک تاپیک عکس دار رسیدم🤣

منم همینطور

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
منم همینطور

شانس تنه خاهر

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

آخه بر چه اساسی جذابیت شما را تشخیص بدیم

خیلی از این موارد دیدم که خصوصیاتشون مثل شماست ولی جذاب نیستن و بعضی هاشونم جذابن

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
😂فکر میکردم همچین فکری کنید اما من اخلاقی میخوام بدونم

ایش😐🤣

آخه بر چه اساسی جذابیت شما را تشخیص بدیم خیلی از این موارد دیدم که خصوصیاتشون مثل شماست ولی جذاب نی ...

درسته 

خب جذابیت اخلاق هایی که گفتم رو بگین

نمیدونم خودمم گیجم با سوال ذهنیم... میخوام مطالعه کنم تا بتونم خودم باشم

لجباز و یک دنده با صلح طلب نمیخونه . 

من یکی به حالت امری باهام صحبت کنه ناخواسته مخالف حرفش میشم و خیلی اوقات دیدم که با اجسامم لج میکنم.. اما دعوا های فیزیکی تا به حال نداشتم چون اجازه نمیدم کسی از حدش خارج شه و دعواهای لفظی هم نداشتم مگه یک راست قهر

درسته  خب جذابیت اخلاق هایی که گفتم رو بگین نمیدونم خودمم گیجم با سوال ذهنیم... میخوام مطالعه ...

جذابیت از درون شخص میاد و باید جزو طبیعتش باشه مثلا شاید یه نفرا ببینید که آرومه و کم حرف ولی خیلی جذابه و این ربطی به آروم بودن و کم حرف بودنش نداره و خودش جذابه و همین آدم اگه خیلی شیطون و پر حرفم بودم بازم جذاب بود،هیچ جوره نمیشه احتمال داد کسی که کم حرفه حداقل باید کمی از اونی که پر حرفه جذاب تر باشه ولی در کل کسی که وراج نیست جذاب تره چون وراجی و پر حرفی باهم فرق دارن ولی در کل اگه آروم بودن شما ظاهری نباشه و درونتونم در آرامش باشه بله جذابید مثلا وقتی ساکتید واقعا ساکت باشید نه اینکه فقط حرف نزنید ولی توی سرتون هزارتا فکر بیاد و با ذهنتون صحبت کنید

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید