2777
2789

خونه به نام منه، امشب کلی کتک خوردم از خونه اومدم بیرون چه طور میتونم دستور تخلیه بگیرم؟ چه طور از خونه پرتش کنم بیرون؟ میخوام طلاق بگیرم 

به نام شماست؟

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

زنگ بزن پلیس بگو از خونه خودم بیرونم کرده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهریتو بذار اجرا از دفتر ازدواحت

برو دفتر خدمات قضایی یه حکم تخلیه هم بگیر از دادگاه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اول برو پزشک قانونی و طول درمان بگیر. بعد برو کلانتری و شکایت ضرب و شتم کن. بعد میره رو بذار اجرا و ...

امشب رفتم کلانتری گفت باید زنگ بزنی ۱۱۰ بیاد برات صورتجلسه کنه روم نشد زنگ بزنم پلیس تو در و همسایه ابروریزی بشه 

عزیزم بیرونم نکرد خودم اومدم از بس کتک خوردم 

خب فرقی نداره ی مدل بیرون کردنه دیگ 

جای کتکاش مونده؟

بابت اینم میتونی بری پزشکی قانونی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

امشب رفتم کلانتری گفت باید زنگ بزنی ۱۱۰ بیاد برات صورتجلسه کنه روم نشد زنگ بزنم پلیس تو در و همسایه ...

تو ک دیگ میخوای جدا شی چ جوری دوت نمیشه تگ واقعا تصمیم ب جدایی داری زنگ بزن مامان بابای من قپی میان هیچکدومم کاری نمیکنن 

بچه داری؟؟؟ 

بچه دار نشو لطفا ما ۲۳ سال با بدبختی و افسردگی زندگی کردیم