منم افسردگی دارم دارو مصرف می کنم ولی تازگیا دارو هم حالمو خوب نمی کنه همیشه از استرس ...
اخه افسردگی فقط خوردن چندمدل قرص نیست باید عوامل خارجی تغغیر بدی سبک زندگی دیذت ب زندگی خودت حال خوبو ایجاد کنی وگرنه منم میدونم برم دارو بگیز صددرصد خوب نمیشم شاید دارو فقط 20ذرصد خوب کنه
من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس میکنم روانشناس دیگه کاری واسم نمیکنه از ی طرف بی نهایت تنهام نه دوستی دارم باهاش حرف بزنم نه کسی ...
اشتباه میکنی خب
من خودمم الان درگیر افسردگیام
تجربه روانشناس داشتن رو هم دارم
اگه روانشناست کار درست باشه میتونه واقعا کمکت کنه
با توجه به وضعیتت و آدما اظرافت که درک نمیکنن به نظرم بهتره بری
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اشتباه میکنی خب من خودمم الان درگیر افسردگیام تجربه روانشناس داشتن رو هم دارم اگه روانشناست کار ...
ببین من برم دکتر ریش دردامو بگیرم ب شوهرم میرسم الان بحثمون شد سر حال بد من ک محبت نمیکنی بلد نیستی الان ک من حالم بده تو باید بیشتر توجه کنی یکم رفت تو فکر تو سکوت مثلا 2دیقه بعدم خابیدم من خورد شدم حس میکنم ازدواجم اشتباه بود انتظار داشتم بیاد بغلم کنه بگه عشقم چیکار کنم هرکاری میکنم حالت بهتر بشه از وقتی زن بودن خودمو فراموش کردم دیگه مردم هزارتا تاپیک قبلیم از سرد بودن شوهرم گفتم الان بسرم میزد بزنم بکشمش
ببین من برم دکتر ریش دردامو بگیرم ب شوهرم میرسم الان بحثمون شد سر حال بد من ک محبت نمیکنی بلد نیستی ...
خب ببین شما برو همینا رو به روانشناس بگو اون احتمالا خودش بگه که با شوهرت صحبت کنه اونم نگفت تو بگو با شوهرت صحبت کنه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب ببین شما برو همینا رو به روانشناس بگو اون احتمالا خودش بگه که با شوهرت صحبت کنه اونم نگفت تو بگو ...
حس میکنم درست نمیشه هزاربار با داد بیدا من تغییر میکرد ی روز خوب بود باز میشد همون ادم قبل انقد حسمو تو خودم کشتم قبلا بخاطر ج.ن.س الانم از محبت هرچی میگذره حس میکنم ما دوتا کاملا باهم فرق داریم دوتا متضاد ک باهمازدواج کردن
حس میکنم درست نمیشه هزاربار با داد بیدا من تغییر میکرد ی روز خوب بود باز میشد همون ادم قبل انقد حسمو ...
اون ادم متخصص همین چیزاس راه درستش رو بلده
به هرحال یا درست میشه یا نمیشه با رفتنت ضرر که نمیکنی ممکنه هم خوب باشه و درست شه
روانشناس خوب سراغ داری. برم دکتر احتمالا بهم میگه جدا بشین
من شهرستانم
شما یه تحقیقی کن ببین تو شهر خودتون کدوم روانشناس خوبه و کار درست
دلم واسه بچم میسوزه ک زود بچه دار شدم خودم محبتی نمیگیرم ک ب ب بچم منتقل کنم.از ی طرف زندگی همه ما همیمجوری شده با این همه فشار ساعت 9شب خونس کی وقت میکنه بمن برسه واسه من وقت بزاره...
من شهرستانم شما یه تحقیقی کن ببین تو شهر خودتون کدوم روانشناس خوبه و کار درست
نمیدونم دور ور منم یکی دوتا هست یکیشون رفتم بد نبود ولی خب خیییلی تخصص شاید مشاوره نمیده بلد باشه بقیم راهشون دوره مم اطراف تهرانم با بچه کوچیک چطور برم ولی خود شوهرم هی میگی تو بیا برو روانپزشک یا روانشناس دردت بگو مارم دیوونه کردی
نمیدونم دور ور منم یکی دوتا هست یکیشون رفتم بد نبود ولی خب خیییلی تخصص شاید مشاوره نمیده بلد باشه بق ...
خب دیگه بچه رو بده شوهرت برو
یا بگو خودش ببرتت