2777
2789

بیاید هر تجربه راه کاری در مورد تربیت فرزند دارین رو اینجا بگید شاید به درد کسی بخوره

مشکلاتی و چالشهایی رو که با بچه ها داریم بیان کنیم شاید کسی راه حلی داشته باشه

بیاید از همدیگه یاد بگیریم بچه هامون رو چجوری بزرگ کنیم

که بعدا مدیونشون نباشیم

نکاتی در مورد تغذیه، بهداشت، تربیت، بازی،داستان و...رو با هم دیگه به اشتراک بزاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم دخترم مرتب مسواک بزنه دستاشو بشوره قبل و بعد غذا حمام ببرمش هفته ای ۳بار 

کلا میخوام یه دختر همه چی تموم باشه باید چیکار کنم که  خیلی اذیت نشه و اینکه به هدفم هم برسم

اینم بگم دخترم الان ۴سال و نیمشه

از گوگل بخون یا کانالهای بچه داری تو ایتا و اینستا دنبال کن

ببینید دوست دارم با بقیه تعامل داشته باشم 

باهم صحبت کنیم اطلاعاتمون رو رد وبدل کنیم

تجربیاتم رو بگیم نه اینکه چند تا خط یا صفحه بخونم طبق اونا پیش برم

نا امیدم کردید😔😔

فک میکردم مادرا میان اینجا در مورد تربیت و آموزش بچه هاشون هم یه چیزایی یاد بگیرن و یاد بدن نه این که فقط توی تاپیکای  مادر شوهری و ...نظر بدن

دوست دارم دخترم مرتب مسواک بزنه دستاشو بشوره قبل و بعد غذا حمام ببرمش هفته ای ۳بار  کلا میخوام ...

براش خمیر دندان کودک (خیلی خوش طعمه) و مسواک با سلیقه خودش بخر. چهار پایه بذار کنار روشویی دوتایی همزمان مسواک بزنید 

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

نا امیدم کردید😔😔

فک میکردم مادرا میان اینجا در مورد تربیت و آموزش بچه هاشون هم یه چیزایی یاد بگیرن و یاد بدن نه این که فقط توی تاپیکای  مادر شوهری و ...نظر بدن 

دوست دارم دخترم مرتب مسواک بزنه دستاشو بشوره قبل و بعد غذا حمام ببرمش هفته ای ۳بار  کلا میخوام ...

عزیزم اینو نخواه که همه چی تموم باشه و بهش هم این افکارت رو انتقال نده هم به عزت نفسش آسیب میزنی هم دچار اضطراب میشه

کتاب های روانشناسی کودک بخون خیلی بهتر از اینجا کمک می‌کنه 

بهتر که کسی پست نذاشت. اینجا از سن بچه مدرسه ای هست تا به بالا 

از بی سواد هست تا باسواد

از بی فرهنگ ترین هست تا با فرهنگ ترین

قطعا نظر همشون به درد نمیخوره. و جالبه بابت نظرات غلطشون تعصب بیجا و پافشاری هم دارن

به قول فاطمه مهرجو(روانشناس بالینی هستش از نظرم یکی از بهترین روانشناس های ایرانه) کمبود عزت نفس ام الفساده بقیه بیماری های روانیه

براش خمیر دندان کودک (خیلی خوش طعمه) و مسواک با سلیقه خودش بخر. چهار پایه بذار کنار روشویی دوتایی هم ...

خیلی مشتاق مسواک زدنه 

اما دوست دارم یکم از شلختگیش کمتر بشه 

حرف گوش کن تر باشع آخه هرچی باهاش حرف میزنم حرفام رو گوش نمیده

به قول فاطمه مهرجو(روانشناس بالینی هستش از نظرم یکی از بهترین روانشناس های ایرانه) کمبود عزت نفس ام ...

پس باید چیکار کنم؟ توی دوراهی موندم

چجوری باهاش رفتار کنم که در آینده دچار مشکل نشه هم خودش هم من؟

خیلی مشتاق مسواک زدنه  اما دوست دارم یکم از شلختگیش کمتر بشه  حرف گوش کن تر باشع آخه هرچ ...

مقداریش ذاتیه 

به جای اینکه بگی داد نزن بگو آروم حرف بزن

به جای اینکه بگی شلخته نباش بگو مرتب باش. اینطوری شاید بهتر به حرفات گوش کنه

رابطتو باهاش صمیمی کن توقعاتت رو در قالب داستان بگو براش

مثلاً سارا کوچولو خیلی شلخته بود همه جارو به هم می‌ریخت .......

حتما روزی یک ساعت بازی کنید نه اینکه ببریش پارک بگی بازی کردم پارک با بازی رو در رو فرق می‌کنه. یک روز در هفته رو اختصاص بده به دخترت که همه چی به انتخاب اون باشه(بگه شام و ناهار چی بپزید میتونی بهش منو بدی انتخاب کنه) بازی که میخواد انجام بدی. این واسه عزت نفسش هم عالیه

وقتی صمیمی باشید حرف شنویش هم بیشتر میشه

پس باید چیکار کنم؟ توی دوراهی موندم چجوری باهاش رفتار کنم که در آینده دچار مشکل نشه هم خودش هم من؟

تا آخر عمرش این اطمینان رو بهش بده در هر صورت در هر شرایط دوستش داری. اگه کار اشتباه انجام بده از کارش ناراحت میشی اما ذره ای از علاقت بهش کم نمیشه. 

آدمی که عزت نفس داشته باشه حتما به بهداشتش هم اهمیت میده. بهترین روش برای بهترین تربیت حفظ عزت نفسه

تو نت دربارش بخون

کتاب های زیادی هم هست

به قول فاطمه مهرجو(روانشناس بالینی هستش از نظرم یکی از بهترین روانشناس های ایرانه) کمبود عزت نفس ام ...

پس باید چیکار کنم؟ توی دوراهی موندم

چجوری باهاش رفتار کنم که در آینده دچار مشکل نشه هم خودش هم من؟