2777
2789
عنوان

خستم از این زندگی کوفتی😔😔💔

1105 بازدید | 18 پست

شوهرم قبلا به من خیانت کرده، من احمق بخشیدم،، من خیلی ادم بد بخت وتو سری خوریم،، من بخشیدن که نمیشه گفت فقط سعی کردم به زندگی ادامه بدم، چون که دوست نداشتم برگردم خونه بابام، کاش مسقل میبودم که الان این همه درد رو تحمل نمیکردم،، اون حتی واسه این که اعتماد از دست رفته رو برگردونه هیچ تلاشی نکرد، گوشیش مثل قدیم رمز داره نمیزاره دست بزنم به گوشی تاحرف میزنم کتکم میزنه به خونوادم توهین میکنه خیلی خستم کاش خدا یا به اون یا به من مرگ بده راحت بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای مرگ از خدا بخواه بهت ارامش بده اون ملعونم ادم کنه

خیلی اعصابم ضعیف شده، همش احساس میکنم هنوزم داره خیانت میکنه، از زندگی بیزار شدم،اصلا نمیتونیم باهم کنار بیایم مدام قهریم، ازش متنفرم ولی نمیدونم چرا نمیتونم جدا بشم

خیلی اعصابم ضعیف شده، همش احساس میکنم هنوزم داره خیانت میکنه، از زندگی بیزار شدم،اصلا نمیتونیم باهم ...

ی مدت ادم حسابش نکن...بروباشگاه..پیاده روی بهش فک نکن 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خیلی اعصابم ضعیف شده، همش احساس میکنم هنوزم داره خیانت میکنه، از زندگی بیزار شدم،اصلا نمیتونیم باهم ...

نه یک خونواده درست وحسابی با فهم ودرک دارم نه خودم سیاست بلدم، که انقد حقم زیر میره، من بعد خیانت قهر کردم خونوادم اصلا نتـونستن ازم دفاع کنن شرط بزارن ب اس الکی بدون هیچ شرطی برگشتم به زندگیم الان انقد پرو شده  هر روز با اخم وتخم میاد خونه انگار من بودم خیانت کردم

ادمی که با یک  ی زن خراب که همه جوره با این بوده حتی جنسی در ارتباط بوده والانم از کجا معلوم نباشه؟ همچین ادمی بی محلی کردن هیچ فایده نداره چون سرش با کس دیگه گرمه

ادمی که با یک  ی زن خراب که همه جوره با این بوده حتی جنسی در ارتباط بوده والانم از کجا معلوم نب ...

خدا ادمش کنه فقد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

اصلا بهم هیچ پولی نمیده، هیچی واسم خرج نمیکنه نه تفریحی دارم نه پولی نه هیچی،، خدایا خودت این ادمو از زندگیم حذف کن منکه عرضه ندارم

اصلا بهم هیچ پولی نمیده، هیچی واسم خرج نمیکنه نه تفریحی دارم نه پولی نه هیچی،، خدایا خودت این ادمو ا ...

سرکار برو..لابد نمیزاره نکبت خان

سرکار برو..لابد نمیزاره نکبت خان

قبلا میرفتم کثافت خرجی نمیداد کلشو واسه خونه خرج میکردم پولمو میخواست چندباری قرض دادم که هیچ وقت برنمیگردونه پولو. قبض موبایشو پرداخت کردم چون داشت صلب امتیاز میشد، با وجود این منت میزاشت سرم که چرا کار میکنی اخرشم انقد گف که نرفتم دیگه 

قبلا میرفتم کثافت خرجی نمیداد کلشو واسه خونه خرج میکردم پولمو میخواست چندباری قرض دادم که هیچ وقت بر ...

کاش دوباره بری ب رفاه مالی برسی این لجنو از زندگیت حذف کتی

الهی اون حرومزاده هایی که وارد زندگی مرد هرزه متاهل میشن رو خدا از رو زمین ورداره، الهی به بدترین درد مبتلا بشن من بعد ده ماه حال دلم همیشه خرابه، اصلا نمیتونم مثل قبل شوهرمو دوست داشته باشم همیشه سر این موضـوع خیانتش تو خونمون جنگه، خدایا تقاص دل بچمـو بگیر ازش چه شبهایی که ترسید بخاطر دعوا وکتک کاری ما، خدایا به درد الان من به حال خراب من مبتلاشون کن هم شوهرمو همم اون زن عوضیو، 

کاش دوباره بری ب رفاه مالی برسی این لجنو از زندگیت حذف کتی

خیلی دوست دارم ارایشگری یا خیاطی یاد بگیرم که برگردم به شهر خودم بتونم از پس مخارج خودم وبچم بربیام