2777
2789

از اول کار کردم اما وقتی نمیکردم ماهی نبود، همیشه میزد خودش برام ب اندازه. 

کلا از اولم همیشه حسابم پر بود، من تمام خرج خونه و خودم و داداشم و سرکار همش با منه خب... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی سرکار نبودم هم هیچی حالام هیچی😁

ولی خب هزینه هایی مثل لیزر یا دانشگاه با خودشونه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
وقتی سرکار نبودم هم هیچی حالام هیچی😁 ولی خب هزینه هایی مثل لیزر یا دانشگاه با خودشونه

من بهشون باید توضیح بدم مثلا بگم این پولو میخام فلان چیز بخرم میدن ولی خب از اینکه اختیار دار باشم متاسفانه ن😐

۱۰۰ پول نت فقط  چون ن اجازه دارم برم بیرون ن چیزی

ما خداروشکر مودم داریم نت اصلا نمیخرم

پول شارژمم داداشم میریزه

خرجای دکتر رفتن اینا مثلا ارتودنسی کردم یا دکتر پوست و زنان رفتم همه رو بابام میده

مدرسه هم ک میرفتم همیشه تو کارتم پول میریخت ولی خب خرج میشد نیاز بود خرج کتاب کار و کلاس و ایناهم میدن

یکم تو لباس گرفتن سخت میگیره🤣 و اینک میگم دیگ باید هعی بهشون بگی میخای چیکار کنی

من بهشون باید توضیح بدم مثلا بگم این پولو میخام فلان چیز بخرم میدن ولی خب از اینکه اختیار دار باشم م ...

منم همین بودم و هستم😁 اوایل نوجوونی وقتی ۱۶.۱۷ سالم بود خیلی برام سخت بود اما الان دیگه اصلا برام مهم نیس هرموقع پول بخوام رک میگم و توضیح میدم چون بالاخره اونا یه بچه رو ب دنیا آوردن و وظیفشون هست خرجش رو بدن مخصوصا دختر حتی اگه سرکار بره هم تا وقتی مجرده پدر وظیفشه کمکش کنه تو خرج

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍