2777
2789
عنوان

ضبط صدا

497 بازدید | 23 پست

خواهرای عزیزم تو را بخدا هر کس بلده راهنماییم کنه.

میخوام رو گوشی همسرم ضبط مکالمه نصب کنم.بخاطر یه سوتفاهمی که پیش اومده 

لطفاً راهنماییم کنید برا سلامتیتون صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ادما همیشه باید ی حریم شخصی داشته باشن، ضبط صدای گوشی همسر؟؟؟!!! من موافق نیستم

اتفاقا من فکر میکردم خواهر شوهرام خیلی خوبن شوهر خودش برنامه ضبط صدا تو گوشیش داشت وقتی گوش کردم دیدم چیا بهم میگن الان حالم ازشون بهم میخوره 

فقط یه تماسی فردا قراره بگیره،بعدش حذفش میکنم  موضوع خیانت و شک نیست

باشه عزیزم جرم جرمه . مهربون نمیدونم موضوع چیه ولی آدما حق دارن حریم شخصی داشته باشن فرض کن متوجه بشه دیگه میتونه بهت اعتماد کنه یا اصلا اگه اون اینکار رو درموردت انجام بده دلخور نمیشی؟

بنظرم ادما همیشه باید ی حریم شخصی داشته باشن، ضبط صدای گوشی همسر؟؟؟!!! من موافق نیستم

فقط یه تماس فردا قراره با یکی بگیره،

میخوام ببینم وقتی طرف مقابل در مورد من حرف زد ازم دفاع می‌کنه یا نه.

بعدش پاکش میکنم و اصلا به روش نمیارم

باشه عزیزم جرم جرمه . مهربون نمیدونم موضوع چیه ولی آدما حق دارن حریم شخصی داشته باشن فرض کن متوجه بش ...

به والله که دلخور نمیشم.

اگه سوءتفاهم ی راجع به من تو ذهنش هست از هر طریق می‌تونه منو امتحان کنه

اتفاقا من فکر میکردم خواهر شوهرام خیلی خوبن شوهر خودش برنامه ضبط صدا تو گوشیش داشت وقتی گوش کردم دید ...

لطف میکنید بهم بگی چه برنامه ای بود؟بخدا بعضی سوءتفاهم‌ها اگه رفع بشه زندگی با کیفیت ترس هم داری

اتفاقا من فکر میکردم خواهر شوهرام خیلی خوبن شوهر خودش برنامه ضبط صدا تو گوشیش داشت وقتی گوش کردم دید ...

دلیل نداره همه چی رو بدونیم! سرک‌کشیدن تو زندگی بقیه فقط باعث رنجمون میشه، هر کسی موظفه مسیول زندگی و رفتارو گفتار خودشباشه، اگه درست رفتار کنیم چه اهمیتی داره بقیه چی در موردمون فکر میکنن یا میگن!!