2777
2789

سلام بچه ها .من چشام ضعیفه هرکدوم ۵ نمرشه قراره  دوماه  دیگه برم عمل لیزر چشم انجام بدم .تقریبا ۱۰ ساله ک از لنز طبی استفاده میکنم و ب هیچ عنوان نتونستم با عینک کنار بیام 

الان سوالم اینه من رفتم دکتر برای معاینه چشم گواهی نامه بگم لنز دارم ؟یا نگم ؟میترسپ بگم لنز دارم با توجه ب اینکه نمره چشمم زیاده بفرستنم کمیسیون

از دستگاه نگا نمیکنن چشمو ؟؟نمیتونم گواهی نامرو بندازم بعد عمل متاسفانه هرطور شده باید تا ۲.۳ ماه دگ بگیرمش ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بادستگاه نگاه نمیکنن اگه بگی لنز داری احتمال اینکه بادستگاه نگاه کنن زیاده نگی بعتره

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
نه بادستگاه نگاه نمیکنن اگه بگی لنز داری احتمال اینکه بادستگاه نگاه کنن زیاده نگی بعتره

میترسم نگم یهو خودشون بفهمن مثلا از دستگاه نگا کنن یا چراغ بندازن

میترسم نگم یهو خودشون بفهمن مثلا از دستگاه نگا کنن یا چراغ بندازن

نه نمیندازن من یکسالی میشه رفتم هیچی فقط چن تا حرکت میگن انجام بدی بعدش تابلو میپرسه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
سلام با دستگاه نگاه نمیکنن ولی معاینه چشم با تابلو هست و میپرسن عینک یا لنز دارین یا نه

اگ چشمام ضعیف باشه گواهی نامه نمیدن؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂