2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۶ هفته شروع شده الان هشتم واقعا رو ب موتم بس که حالم بده یسره ی گوشه افتادم 😑ب کارای خونم با بدبختی میرسم قبلا درس باشگاه پیاده روی  الان فقط میخوابم 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
منم ۶ هفته شروع شده الان هشتم واقعا رو ب موتم بس که حالم بده یسره ی گوشه افتادم 😑ب کارای خونم با بد ...

منم همش خسته و بی حالم قبلا خونم یه پوست تخمه پیدا نمیشد توش الان همش غذا بیرون میخوره همسرم خونمم ک واویلا نگم برات 

کی میخوایم ب زندگی نرمال برگردیم خدا میدونه

از ۵ هفته شروع شد تا الان ک ۱۲ هفتم  از هفته ده یکمم بهترم باز وای قبلشش خیلییی وحشتناک شدید ته ...

کاش منم مثل شما تا ۱۲ هفته خوب تر باشم😭خدارو شکر ک بهنری

منم همش خسته و بی حالم قبلا خونم یه پوست تخمه پیدا نمیشد توش الان همش غذا بیرون میخوره همسرم خونمم ک ...

من غذا درست میکنم ولی واقعا حالم بده بشدت تا عصر بیحالم کلا شبا چون همسرم از سرکار میادو اونم خستس سعی میکنم یکم ب خودم بیام  من وقتایی که شیرینجات میخورم تهوع ام بیشتر میشه فقط سعی میکنم غذا و میوه بخورم که اونم اصلا میل ندارم بزور

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره