stereptokokosnomonia مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 عنوان کسی هس استان فارس عمل چشم کرده باشه؟؟بیااااین لددفا 😢کور شدم | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 45 پست برای حذف عینک؟کجا پیش چ دکتری راضی بودید اصن بدون عینک هیچی نمیبینم همه چیز تاره خسته شدمممم «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 1402/04/12 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lara00 عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3689 انشاالله خدا شفای عاجل عنایت کنه به نیت از شما و بهبودی حالتون و خوب شدن چشماتون آیت الکرسی خوندم 🌷 برای حال دل منم دعا کنید 🥺❤️
lara00 عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3689 پشت بیمارستان خدا دوست هست . نه تو بیمارستان کدوم دکتر؟هزینه اش چقدره؟
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8395 اره بالای چهار ایناس مطمعنم چن سال پیش دو و نیم بود اچتازه خوب میدیدم الان ک داغون شدم من الان نزدیک ۴۰ ام حس میکنم چشمم داره نزدیک بین میشه
stereptokokosnomonia مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 اخی خب کتاب دسته دوم میخردی مجبور بودی مگه اسی بنظرم گوشی کنار بزار یه مدت من الان خودمم وقتی که ت ... دیگه دو روز دیگه تمومهباورت نمیشه از صبح همینطور مجبورم بخونم تا شب الانا شدید درد چشم و سر میگیرم تا میخابم کتاب چن سال پیش خریدم چون عوض شدن نتونستم استفاده کنمکلی عمومی خریدم حذف کردن عمومی ها رو «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8395 کدوم دکتر؟هزینه اش چقدره؟ صلوتی جدیدا نمیدونم سال ۹۳ حدود ۳ دادم
lara00 عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3689 صلوتی جدیدا نمیدونم سال ۹۳ حدود ۳ دادم الان فک کنم حدودا ۲۰تومن باشه من چشام ۱/۷۵
یارگلی عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 491 منم میخام برم تامین اجتماعی بیمارستان شیراز عمل لیزیر چشم..پول ندارم برم خوصی..بنظرتون نمیزنن کورم کنن لایک نکنید لطفاااا.
sofyeazi عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 3751 دیگه دو روز دیگه تمومه باورت نمیشه از صبح همینطور مجبورم بخونم تا شب الانا شدید درد چشم و سر میگیرم ... منم کنکوریم😢موفق باشی عزیزم همین که اراده داشتی و بهونه نیاوردی و درس خوندی واسه خودش موفقیته بعد کنکورم کمتر شمت گوشی برو چشان به مرور بهتر میشن قول میدمایشالا که هردومون امسال بتونیم رشته دلخواهمون قبول بشیم💖 ✯نامهای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:) ️
شیطونی عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3409 آقای دکتر معلم.قبلا بصیر بود .الان نمیدونم خدایااااااا شکرت ❤️
shahab_0065 عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 558 برای حال دل منم دعا کنید 🥺❤️ چشم انشالله خدا در چشم بهم زدنی حال دلتون رو به بهترین شکل ممکن تغییر بده. آرامش و سعادت و خوشبختی پایدار نصیبتون باد . به نیت شما آیت الکرسی میخونم خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم میبندی«به اصـرار نگشـایـم»
stereptokokosnomonia مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 منم میخام برم تامین اجتماعی بیمارستان شیراز عمل لیزیر چشم..پول ندارم برم خوصی..بنظرتون نمیزنن کورم ک ... منم تو همین فکرمشما کی میخاید برید؟ «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
stereptokokosnomonia مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 چشم انشالله خدا در چشم بهم زدنی حال دلتون رو به بهترین شکل ممکن تغییر بده. آرامش و سعادت و خوشبختی پ ... چقد مهربونین شما😢❤❤ «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
stereptokokosnomonia مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 آقای دکتر معلم.قبلا بصیر بود .الان نمیدونم شیرازه عزیژم؟ «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
stereptokokosnomonia مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 منم کنکوریم😢 موفق باشی عزیزم همین که اراده داشتی و بهونه نیاوردی و درس خوندی واسه خودش موفقیته&nbs ... الهی فداتشم مهربونمایشالا جفتمون بهترین نتیجه رو بگیریم «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»