2777
2789
برو عمل کن من دیروز عمل کردم، عملش رو اصلا متوجه نمیشی چون بی حسی و تا ۷ ساعت بعد عمل هم درد نداری، ...

میگن موقع دفع خیلی درد داره😖

باید همراه داشته باشیم؟؟ من همراه ندارم،با همسرم میرم

عالم محضر خداست...
میگن موقع دفع خیلی درد داره😖 باید همراه داشته باشیم؟؟ من همراه ندارم،با همسرم میرم

نه من موقع دفع درد ندارم ولی بعد از اولین دفعم درد نسبتا زیادی داشتم، یعنی حینش ندارم بعدش درد شروع میشه اونم طبیعیه چون تازه ۲ روز از عملم گذشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عمل کن من دیروز عمل کردم، عملش رو اصلا متوجه نمیشی چون بی حسی و تا ۷ ساعت بعد عمل هم درد نداری، ...

فک کنم من روده تحریک پدیر دارم که گاها یبس میشم . اگه رفتی چکاب پیش خود تولیت اگه یادت بود ازش میپرسی کسی که شقاقه روده تحریک پذیره می تونه عمل کنه یانه؟چون من از دستیارش پرسیدم گفت نه فایده نداره😒

فک کنم من روده تحریک پدیر دارم که گاها یبس میشم . اگه رفتی چکاب پیش خود تولیت اگه یادت بود ازش میپرس ...

اها پس برای همین دستیارش گفت اونایی که عمل نمیخان رو نمیفرستیم پیش دکتر، خودش شاید میدونست که دکتر عمل نمیکنه

باشه عزیزم اگه اون موقع یادم بود می پرسم

اها پس برای همین دستیارش گفت اونایی که عمل نمیخان رو نمیفرستیم پیش دکتر، خودش شاید میدونست که دکتر ع ...

ممنون میشم عزیزم. مراقب خودتم باش دعا می کنم زود خوب بشی از حالت بهم خبر بده