2777
2789
چه رفتارها و کارهایی کردید که بپذیره و مشکلی پیش نیاد. من شش ماهم الان باهاش حرف میزنم اما بازم تجربتونو بدونم ممنون میشم
خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!
وسایلهای نی نی رو رفتیم بازار باهم خریدیم وازش میخواستم نظربده کدومو برای آبجیش بخرم اززبون نی نی باهاش حرف میزدم مثلا میومدسرشومبذاشت روشکمم ومنم میگفتم نی نی داره میگه آبجی زودی میام بیرون تاباهات بازی کنم باهم بریم پارک ... منم دوتا دختر دارم
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دختربزرگم چارسالشه دومی ده ماهشه همش ذوق دارم زودتر برن مدرسه براشون روپوش بخرم کیف بخرم دست همو بگیرن برن مدرسه خییییلی شیرینه دوتا دختر ... حالا ان شاءالله دنیا بیاد عشقشونو کنی فقط مواظب باش به دختربزرگت زیادمحبت کنی یه وقت حسودی نکنه خدابرات نگهشون داره
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
مامانم ماهی یه اسباب بازی میخریده میداده بهش میگفته خواهرت برات فرستاده دیگه بچه های دهه شصت زود گول میخوردن
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
اگه نینی داری بدو بیا اینجا بگو ببینم پسمله یا دخمل؟ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1415468&T=%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AA_%D8%AF%D8%AE%D9%85%D9%84%D9%87_%D9%BE%D8%B3%D9%85%D9%84%D9%BE%D8%B3%D8%AA_%D9%82%D8%A8%D9%84%DB%8C_%D9%86%D8%A7%D9%82%D8%B5_%D8%A8%D9%88%D8%AF_&postID=54780519
رسم و آیین علی از پشت خنجر زدن نیست! علی وار زندگی کنیم...