2777
2789
عنوان

لطفاً خانم های باردار نیان😊 غذایی که پختم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 71 پست
دوست داری؟😂

نووووچ🥲🤣🤣

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه گلم رنگ و ایناش 

عه خب خداروشکر . یسریا دیدم لوبیا ام میریزن درسته ایا منکه نریختم چون هرجا دستورش دیدم اصلش اینه ک نداره لوبیا

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
۲قاشق از سبزی قرمه بریز😍😍😍محشر میشه😎

اخه سرخ نشده دارم حال ندارم سرخ کنمو بریزم توش دیگه هرچی بود اهل خونه مجبووورن بخورن😁😂💔

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
به به آفرین 😍 دستور پختش رو بذار لطفا 

گوشت چرخ کرده رو اول یکم ورز می‌دهیم 

بعد یه سیب‌زمینی متوسط رنده میکنیم آب شو میگیره میریزی رو گوشت چرخ کرده ها 

بعد یه پیاز متوسط برمی‌داری و رنده میکنیم لازم نیست آب شو بگیری اونم قاطی گوشت چرخ کرده میکنیم 

و ورز می‌دهیم تا باهم مخلوط بشن 

بعد نمک و زرد چوبه می‌زنیم 

میزاریم دونه دونه سرخ بشن با شعله کم رو به متوسط تا مغز پخت بشه بعد که سرخ شد 

حالا رب با آب مخلوط میکنیم با کمی نمک 

میریزم رو گوشت ها با شعله متوسط در ماهیتابه رو هم می‌بندیم میزاریم دم بخوره

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 
ای جااان😍💕😍 با دیدن شام خوشگلت خجالت کشیدم پاشم یه چیزی برا شوهرم بذارم گناه داره بیچاره 😂

آخی تنبلی ندارع برو بپز😂😂☺️

عه خب خداروشکر . یسریا دیدم لوبیا ام میریزن درسته ایا منکه نریختم چون هرجا دستورش دیدم اصلش اینه ک ن ...

آره دل بخواهی هست با لوبیا بیشتر مثل قرمه سبزی میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عالیه افرین  خواهر نمیخوای؟ 😁 منم اشپزیم خوبه ها یه روز من غذا میپزم یه روز تو 😁😁😜😜

چرا اتفاقا عالی میشه یه خواهر تپل دیگه هم دارم😂😂😂

چرا اتفاقا عالی میشه یه خواهر تپل دیگه هم دارم😂😂😂

عیب نداره میشیم سه تا 😁😁😜

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
آره 😂😂  چند سالته اهل کجایی؟

😁😂

20 خرم آباد 😁

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐