fatemeh4540 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 771 عنوان پیش دبستانی دوم 70 بازدید | 13 پست امسال شهرمون پیش دبستانی های مدارس دولتی رو کلا جمع کرده و همه باید برن مهدکودکهزینه هاش خیلی زیادنفقط مهد ۱۱ میگیره سرویس و خوراکی به کنارچخبره اخهچرا دولتی هارو جمع کردن 1402/04/12 | 18:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39449 من سوال کردم گفتن دولتی هاازسال ۹۹جمع شدن الان فقط غیردولتیه شمامیتونی نفرستی بچه روچون الزامی نیست منم چندجاسوال کردم گفتن از۸تا۱۱میلیون راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2455 چون دولت نمیتونه از عهده هزینه های مدارس دولتی بربیاد بعد بیاد پیش دبستانی ها رو هم دولتی کنه عمرا کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
fatemeh4540 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 771 من سوال کردم گفتن دولتی هاازسال ۹۹جمع شدن الان فقط غیردولتیه شمامیتونی نفرستی بچه روچون الزام ... نه شهرهای دیگه دارن اطرافمون این که خیلی بدهمنو همسرم هر دو کارمندیمتازه از قسطای خونه رها شده بودیم میخواستیم وام بگیریم برا ماشیناینجوری که نمیتونیم اگرم نفرستم حس میکنم کم گذاشتم براشخیلی بده
fatemeh4540 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 771 چون دولت نمیتونه از عهده هزینه های مدارس دولتی بربیاد بعد بیاد پیش دبستانی ها رو هم دولتی کنه عمرا ببین شهر اطراف دارن سالی سه تومن میگیرنمفتی که نیستکمتره فقط
fatemeh4540 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 771 پیش دبستانی دوم یعنی ۶ سالگیه؟ ارههمون امادگی ما
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39449 نه شهرهای دیگه دارن اطرافمون این که خیلی بده منو همسرم هر دو کارمندیم تازه از قسطای خونه ره ... ماهم زیاداوضاعمون روبراه نیست ولی میفرستیم .چک هم قبول میکنن اکثرا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
fatemeh4540 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 771 ماهم زیاداوضاعمون روبراه نیست ولی میفرستیم .چک هم قبول میکنن اکثرا باید بگذره دیگه اونایی که اصلا پول ندارن چیکار میکنن بنده خداها
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2455 ببین شهر اطراف دارن سالی سه تومن میگیرن مفتی که نیست کمتره فقط من خودم میخوام مهد الرضا ثبت نام کنم مناسب تره کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
fatemeh4540 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 771 من خودم میخوام مهد الرضا ثبت نام کنم مناسب تره شما مشهدین؟شهر ما کوچیکهمهد معمولیش ۱۱ میگیره
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2455 شما مشهدین؟ شهر ما کوچیکه مهد معمولیش ۱۱ میگیره اره من جای خونم مهد داره هم خصوصی که از ۶ شروع میشه مهد الرضا هم که قیمت مناسبه کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
fatemeh4540 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 771 اره من جای خونم مهد داره هم خصوصی که از ۶ شروع میشه مهد الرضا هم که قیمت مناسبه خیلی خوبهبازم خداروشکرچقدر میگیره مهدالرضا
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2455 خیلی خوبه بازم خداروشکر چقدر میگیره مهدالرضا پارسال ۹۰۰ بود امسال هنوز معلوم نیس کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️