2777
2789
عنوان

پیش دبستانی دوم

70 بازدید | 13 پست

امسال شهرمون پیش دبستانی های مدارس دولتی رو کلا جمع کرده و همه باید برن مهدکودک

هزینه هاش خیلی زیادن

فقط مهد ۱۱ میگیره 

سرویس و خوراکی به کنار

چخبره اخه

چرا دولتی هارو جمع کردن

من سوال کردم گفتن دولتی هاازسال ۹۹جمع شدن الان فقط غیردولتیه 

شمامیتونی نفرستی بچه روچون الزامی نیست 

منم چندجاسوال کردم گفتن از۸تا۱۱میلیون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوال کردم گفتن دولتی هاازسال ۹۹جمع شدن الان فقط غیردولتیه  شمامیتونی نفرستی بچه روچون الزام ...

نه شهرهای دیگه دارن اطرافمون 

این که خیلی بده

منو همسرم هر دو کارمندیم

تازه از قسطای خونه رها شده بودیم میخواستیم وام بگیریم برا ماشین

اینجوری که نمیتونیم اگرم نفرستم حس میکنم کم گذاشتم براش

خیلی بده

چون دولت نمیتونه از عهده هزینه های مدارس دولتی بربیاد بعد بیاد پیش دبستانی ها رو هم دولتی کنه عمرا

ببین شهر اطراف دارن 

سالی سه تومن میگیرن

مفتی که نیست

کمتره فقط

نه شهرهای دیگه دارن اطرافمون  این که خیلی بده منو همسرم هر دو کارمندیم تازه از قسطای خونه ره ...

ماهم زیاداوضاعمون روبراه نیست ولی میفرستیم .چک هم قبول میکنن اکثرا 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببین شهر اطراف دارن  سالی سه تومن میگیرن مفتی که نیست کمتره فقط

من خودم میخوام مهد الرضا ثبت نام کنم مناسب تره

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
شما مشهدین؟ شهر ما کوچیکه مهد معمولیش ۱۱ میگیره

اره من جای خونم مهد داره هم خصوصی که از ۶ شروع میشه مهد الرضا هم که قیمت مناسبه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️