2777
2789
عنوان

مهماندار هواپیما

2654 بازدید | 21 پست

سلام بچها

اگه اطلاعاتی راجع به مهمانداری دارید میشه بگید 

من علاقه دارم ب این شغل و اینکه دوشال پیش میخاستم برم اموزشگاه ازاد تهران گفت ۱۵م میشه برام زیاد بود هزینش الان تصمیم گرفتم برم علمی کاربردی بخونم و اینکه زبانم تازه میخام شروع کنم

قد۱۶۳

سلامت دهان و دندان نمیدونم چقد مهمه

خلاصه اطلاعات دارید بگید

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشکده صنعت هوانوردی برو

ولی از نظر شغلی استخدام خیلیی کمه.

از شرکت ایران ایر هم یه پرس و جو کن دوره های اموزشی میزارن و اگه نیاز داشته باشن از بین همون ها نیرو میگیرن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

از همین الان شروع کن به شدت زبان خوندن

فقط هم اول ایران ایر بعد ماهان برو

مرتب سایت ایران ایر و ماهان چک کن خودشون اعلامیه میزنن برای ایران ایر وقتی امتحان زبان قبول شی میری چند ماه کلاس بعد میری روانشناسی و پزشکی  و گزینش اگر هم این اخریا رو قبول نشی بازم بقیه ایرلاین ها بعد این کلاس ها قبولت میکنن 

قد 165 تا 175  سلامت دهن و دندان مهمه خیلییییی  ظاهر هم مهمه  البته برای گذروندن د ...

من دندونام یکم خرابه چنتاشون باید حتما درستشون کنم پس

چهرمم خوبه دوسشدارم

میمونه زبانم یکم ضعیفه