2777
2789
بچه ها لطفا برای پوست چربم بگین🙏

من از این محصولات مطمئنم با اینکه یه سریشو نخریدم هنوز،خودم پوستم چربه،اگه آرایش نمیکنید به نظرم همون شوینده پوست خشک سراوه رو بگیرین با اسنس ترمیم کننده کزارکس،مرطوب کننده درماتیکالی ژلی کلینیک و ضدآفتاب بیوتی آف جوسان،و نیاسینامید اوردینری،خودم فقط مرطوب کننده ونیاسینامید رو تونستم بگیرم و بقیشو دارم ایرانی استفاده میکنم پول دستم بیاد همونایی که گفتم رو میخرم

جای فرو رفتگی رو نمیدونم،ولی برای جای خوش تازه و زخم شده و حتی ترمیم جای بخیه و سوختگی هم خوبه،برای ...

عزیزم من پوستم معمولی رو به چربه، جوش های سرسفید و سرسیاه زیاد میزنم، منافذ پوستم بازه، بند اصلا بهم نمیسازه صورتم پر جوش میشه فقط وکس می‌سازه ولی اونم جای جوش هایی که قبلا زدم رو تو صورتم چال میکنه، میشه بگی از چه کرم یا محصولاتی استفاده کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرو رفتگی ندارم فقط لک مونده و قدیمی هست .‌ از کجا میشه تهیه کرد اینارو  سایت معتبر میشناسی ع ...

لک قدیمی رو نمیدونم خودم برای جای جوشام که دستکاری میکردم و تازه زخم شده میخواستم بگیرم،فکر کنم خوب باشه برای اونم،ولی اگه محصول اختصاصیشو میخواین ضد لک کلینیک رو بگیرین،اون اسنسی که گفتم ترمیم کننده پوسته و برای جای زخم و لک هم خوبه میتونید اونو بخرید و روش مرطوب کننده بزنید

عزیزم من پوستم معمولی رو به چربه، جوش های سرسفید و سرسیاه زیاد میزنم، منافذ پوستم بازه، بند اصلا بهم ...

اونایی که چال شده فکر کنم با درمان تو مطب درست شه،ولی اگه با بند انداختن جوش میزنید و با وکس زخم میشه همون بام سیکاپلاست لاوروش پوزای رو بخرید و بعد از شیو بزنید،اگه به طور کلی پوستتون چرب و منافظ داره نیاسینامید اوردینری یا اینکی لیست بزنید من اوردینری استفاده کردم و واقعا پوستم تغییر کرده

فرو رفتگی ندارم فقط لک مونده و قدیمی هست .‌ از کجا میشه تهیه کرد اینارو  سایت معتبر میشناسی ع ...

نیاسینامید رو من هفته اول دوبار زدم و چون مشکلی باهاش نداشتم از هفته بعدش هر روز صبح زدم با اینکه گفته میشه هر روز نزنید😅ولی مشکلی باهاش نداشتم،با اکتیو های دیگه نمیدونم تداخل داره یا نه

لک قدیمی رو نمیدونم خودم برای جای جوشام که دستکاری میکردم و تازه زخم شده میخواستم بگیرم،فکر کنم خوب ...

سلام 

من هم این مشکل رو داشتم و وقتی   از شوینده پ مناسب صورتم استفاده کردم مخصوصا قبل اصلاح  دیگه جوش نزدم 

شوینده‌امم سراوی