2821
2789

امسال برم دانشگاه یه رشته بخونم همینطوریحسابداری یا روانشناسی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امسال چرا نشد؟

بخاطر کرونا هیچی نخوندم سه سالو معدلم اینام شرایط روحیم خوب نبود اوکی بدم بخاطر همین باید یه سال بمونم سه سالو با تست بخونم اگ تاثیر معدلم قطعی شد ترمیم معدل کنم

اگر ب درس علاقه داری و میخونی پس بمون پشت کنکور ..‌ اما اگر واقعا درسخون نیستی برو ازاد وقتت رو تلف کنکور نکن

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
برو روانشناسی بهتره دخترخاله منم سال پیش کنکور داد رشته ای که میخواست نیاورد دیگه صبر نکرد رفت ازاد ...

خیلی نگران آیندمم که کار پیدا نکنم ولی فرهنگیان میگن دیگه استخدام میشم رسمی

اگر ب درس علاقه داری و میخونی پس بمون پشت کنکور ..‌ اما اگر واقعا درسخون نیستی برو ازاد وقتت رو تلف ...

اگ هدف داشته باشم میخونم فقط نمیدونم مسیری ک انتخاب کردم درسته یا نه 

خیلی نگران آیندمم که کار پیدا نکنم ولی فرهنگیان میگن دیگه استخدام میشم رسمی

عزیزم همه چی بستگی به خودت داره من 10 ساله دیگم بمونم میدونم که نمیخونم چون از درس خوشم نمیاد یعنی میاد ها از کنکور متنفرم 

من امسال هر چی بیارم میرم چون دوساله پشتم فرهنگیان نیوردم البته من رشتم تجربیه 

ملکا هستم 💚  
اگه شرایط روحی درست حسابی نداری نمون...جونت درمیاد پشت کنکور بودن از کنکوری بودن سخت تره از لحاظ عاط ...

شرابطه روحی ینی چطور هیچ مشکلی ندارم ن خانوادم ن خودم فشاریم روم نیست کلا امسالو دلم نمیخاد برم دانشگاه چون اگ برم از درس زده میشم سال بعد قراره برم فقط موندم بخونم یا سال بعد برم ازاد خیلی خودمو گم کردم نمیدونم چیکار کنم

بخاطر کرونا هیچی نخوندم سه سالو معدلم اینام شرایط روحیم خوب نبود اوکی بدم بخاطر همین باید یه سال بمو ...

خودت کر‌ونا شدید گرفتی یعتی؟

یا کسیو از دست دادی

یا تنبلی کردی؟

جوابشو به من نده ها

منطورم اینه

با خودت صادق باش

بیین میشد بخونی و نخوندی

یا واقعا نمیشد

چون این شرایط برای همه بوده

بعضیا اسنفاده بهینه کردن حتی

بعضیا مثل من ولی خودشون ایسیو بستری شدن

دو عزیز نزدیک از دست دادن

ا

بعد برای انیکه بمونی امثالم تصمیم بگیر

چون همیم یکسال یکسال ها توی اینده ادم اثر گذاره

💕

خودت کر‌ونا شدید گرفتی یعتی؟ یا کسیو از دست دادی یا تنبلی کردی؟ جوابشو به من نده ها منطورم اینه ...

کلا قرار نیس امسالو برم دانشگاه چون برم از درس زده میشم فقط موندم سال بعد برم ازاد یا بخونم برا فرهنگیان نمیدونم نشستم گریه میکنم از اینکه هیچ هدفی ندارم خودمو گم کردم به معلمی علاقه دارم ولی میترسم یه سال بخونم و در نیام الکی خودمو خسته کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز