2777
2789
عنوان

خستم از این نقش بازی کردنا💔

275 بازدید | 10 پست

خدایا به من  یه زندگی بدهکاری، این حقم نبود ،  دیگه نایی برای ادامه این زندگی لعنتی ندارم ، خیلی سخته بخوای تو یه زندگی برای همه نقش بازی کنی وقتی  تو اون زندگی جایی نداشته باشی ، من دقیقا کجای این زندگیم ، خدا چرا منو نمی‌بینی مگه من بنده است نیستم ، کاش بمیرم و این زندگی دورغی رو دیگه ادامه ندم ،  من چقدر باید تحقیر بشم 💔😭 من چی نداشتم ک  اون داره💔

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکست عشقی خوروی؟؟

خدایا اگه الان بهش زنگ بزنم جوابمو بده بخدا ۲۰۰ صلوات میفرستم

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

یا امام رضا تورو به بزرگترین بخدا ۲۰۰ صلوات میفرستم

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂
تاپیک قبلم

هعی دیدم..

نم چی بگم منم با رلم کات کردم ینی اون کات کرد بعد من با دو نفر رفت کلی منتش کردم بام بمونه گفتم میبخشمش اومد دوباره بازیم داد و رف و تهش هیچ .. فهمیدم اون دیگه رفته :))

فقط میتونم بگم ارزشت خیلی بیشتر ا ای حرفاست ارزش هایی رو که به خاطر بقیه ب فراموشی سپردی فقط ب یاد بیار همین..

هر کسی لایق اشک ریختنت نیست 

هر کسی لیاقتت رو نداره

درک اینا خیلیی سخته خیلی سخت ولی ی روزی ب خودت میای ددسته بارم نمیشه فراموش کرد اما خب ..

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯