2777
2789

من یه کار خوب هم پیدا کردم ساعت کاریش ۹ تا ۵ بعدازظهره چجوری برم سرکار بخوام بزارمش ام پیش مامانم نمیتونم چون تا ۱۰ ۱۱ صبح خوابه بچم ،بخوام بگم مامانم بیاد پیشش واسه مامانم سخت میشه چون هم ما طبقه چهارمیم هم خودشون

پسر من پیش کسی نمیمونه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به حقوقش نیاز نداری فعلا نرو

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نمیرم 

بی پولی هس ولی پسرم مهم تره 

البته اگ مامانم پیشم بود میرفتم ولی نیس 

چن باری کلاس داشتم گذاشتمش پیش مادرشوهرم از اون ب بعد تا میگم بریم خونه عزیز میگه مامان تو کجا بری 

آرامش بچتون تو این سن مهم تره عزیزن

میشه لطفا برام ی صلوات بفرستی ؟!       🤍ممنون دوستم🤍

ببخشید ولی چون دخترم مهمتر بود دیگه نرفتم یعنی درواقع رسیدگی خودم یه چیز دیگه ای هست 

من همش فک میکنم اگه یه روز مثلا سرمابخوره چطور بزارمش پیش مامانم از اونور خودم چطور میتونم سر کار باشم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد