2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

175 بازدید | 13 پست

توروخدا خودتون قضاوت کنید بگید حق باکیه همسر من مرد خیلی پرتلاشیه کلا زندگیش کارو تلاشه و ازلحاظ مالی چیزی برامن کم نزاشته و اما خانوادش از اول تا آخر کادو یا هزینه ایی براما نکردن والبته دلیلشو میزارن به شرایط ید اقتصادی منم درک‌میکنم اما مشکل اینجاست هروقت نیاز مالی یا هرمشکل دیگه توخانواده باشه همسر من باید رسیدگی کنه داداشش که اصن دست توجیب نمیکنه واینم بگم که خانوادش خیلی زیاد به درد داداشش خوردن اما به قول خودشون مجبوربودن واون زورگواه باید هرچی میخواد فراهم کنن واسش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو این دنیا بتونی به کسی کمک کنی خدا صد برابر بهت پس میده 

تو نیکی کن و در جله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز 

خانوادش هستن ، درک کن مردت رو که نمیتونه بی تفاوت باشه 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

خوب ما هم آصللللن کمکی نکردن .در عوض کلی کمک از همه لحاظ مسکن ...خورد و خوراک وسیله ....به خانوادش کمک‌میکنه و انتظارم دارن ..خوب چه ایرادی داره پدر و مادرشان هر چند کاری براش نکردن .من خودمم پدر و مادرم کار زیادی برام نکردن ولی بازم دوست دارم کمکشون کن .آن شاله خبرشو میبینن 

عزیزم تو این دنیا بتونی به کسی کمک کنی خدا صد برابر بهت پس میده  تو نیکی کن و در جله انداز که ...

درسته من خودمم میگم به دردشون بخوره اما زورم ازاین میاد برادرشوهرم هیچکاری انجام نمیده همیشه هم هرچیز خوبه برااونه 

خوب ما هم آصللللن کمکی نکردن .در عوض کلی کمک از همه لحاظ مسکن ...خورد و خوراک وسیله ....به خانوادش ک ...

شرایط من نیستی من خودمم نمیگم‌کمک‌نکنه اما حداقل قدر شناس باشن 

درسته من خودمم میگم به دردشون بخوره اما زورم ازاین میاد برادرشوهرم هیچکاری انجام نمیده همیشه هم هرچی ...

حق داری درک میکنم 

شیطون یه وقتایی آدم رو وسوسه می‌کنه تا مرز جنون که 

فلانی رو بهش رسیدن ، تورو نرسیدن بهت ! 

اما شماهم برای رضای خدا تلاش کن عزیزم اما با تدبیر 

مثلا خودتون کم نیارید 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

هیچوقت به من نمیگن بالا چشن ابرو اصن شوهرم این اجاز روبهشون نمیده از لحاظا دیگه به دردم خوردن اما اینکه مشکلاتشون تمومی نداره روزندگی منم اثر میکنه