2777
2789
عنوان

مگه ی آدم چقد می‌تونه دووم بیاره💔

495 بازدید | 27 پست

خانما من تازه وارد نیستم ، فقط نخواستم با کاربری قبلیم تاپیک بزنم ، ب کمکتون احتیاج دارم 💔

من تازه متوجه خیانت‌های شوهر عوضیم شدم ، فهمیدم ۹ سال بازی خوردم توی این ۹سال همه کاری کرده و من تازه فهمیدم ، هربار چیزی می‌دیدم ازش فک میکردم اشتباه کردم یا پیگیرش نمی‌شدم ، چون بهش اعتماد داشتم، دو هفته دارم زجه میزنم ب روش نمیارم دارم له میشم زیر این همه فشار لعنتی ، پارسال بخشیدمش ولی الان دوباره تکرار کرده و فهمیدم این چند سال هم اینجوری بوده و من دو ساله فهمیدم، خیلی بدبختم ، پارسال ب مامانم گفتم گفت مقصر تویی💔 چرا هیچ کس نمی‌فهمه من دارم تو این زندگی داغون میشم چقد نقش بازی کنم ، منم آدمم  کم آوردم  هر لحظه میرم جلو میبینم من تو این چندسال هیچ جایی نداشتمم تو این زندگی لعنتی💔😭

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩

تجربه ثابت کرده زیاد

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مادرت میگه مقصری؟

دوست ندارم جدا بشم ، میگه تو هروز ارایش کن  بخدا  زشت نیستم همه میگن خوشگلی ، ولی شوهر من هیزه خاک توسرش، 

نمیدونه براش فقط ی بی ارزشم💔

آخه اینجوری که نمیتونی زندگی کنی😢

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

، منم آدمم  کم آوردم  هر لحظه میرم جلو میبینم من تو این چندسال هیچ جایی نداشتمم تو این زندگی لعنتی، فقط ی حمال بودم فقط نداشتنش برای من بود ، من با صداقت زندگی کردم ولی این هیچوقت صداقت نداشت، همیشه تو دعواها می‌گفت انتخاب من نبودی ،،، ۴سال  پیش جلوی  خانواده اش منو کتک زد آخرشم می‌گفت اوسگول فک کردی خوبی ن من خودم زید دارم به گرد پای اونم نمی‌رسی واقعا نمی‌دونستم همچین آدمیه فک میکردم از روی اعصبانیته ولی الان فهمیدم من خیلی خر بودم نفهمیدم،،،،، دخترم وقتی نوزاد بود در ماه ی روز میرفتم خونه مادرم ولی خونواده اش زنگ میزدن ب من میگفتن چرا تنهاش گذاشتی ؟منم نمی‌دونستم بخاطر این میگن ک پسرشون عوضی تر از این حرفاس  چقد بدبخت بودم ک نفهمیدم و مثه چشام بهش اعتماد داشتم چوب اعتمادمو خوردم خاک تو سرم ،،،💔