2777
2789
عنوان

اگه تهرانید بگید پرنده های اطراف خونه ی شما هم بی قراری میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان ۱۰ دقیقس بی قرارن

نشانه مردن یه فرده من اینجوری شنیدم

یه بار کلاغا تو کوچه ما صبح زود بی قراری میکردن همون روز همسایمون مرد خدا بیامرزتش

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
فک کنم بخاطر همینه به بدخبری معروفه

البته اینا بنظرم خرافاته حالا شانسی همون روز که کلاغا بی قرار بودن یکیم مرد.

تو بد به دلت راه نده چیزی نیست انشالله

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
البته اینا بنظرم خرافاته حالا شانسی همون روز که کلاغا بی قرار بودن یکیم مرد. تو بد به دلت راه نده چ ...

دقیقا.مابا فکرامو همه چیزو جذب خودمون میکنیم یبارفک کنیم کلاغ خبرخوبی داره یایه خبرخوب رو ب کلاغ ربط بدیم

دقیقا.مابا فکرامو همه چیزو جذب خودمون میکنیم یبارفک کنیم کلاغ خبرخوبی داره یایه خبرخوب رو ب کلاغ ربط ...

اره بابا من که خیلی اعتقاد ندارم بی این چرندیات

مثل اون بزرگواری ک میگه کلاغ دم سیاه غارغار و سر کن مسافرم میاد شهرو خبرکن💃

🤣🤣🤣😁👍