2777
2789
عنوان

میشه بیاین ...

125 بازدید | 14 پست

دیشب گوشی شوهرم دوستش ی پیام فرستاد 

اینو فرستاده بود 

سلام بیداری 

میتونی بیای یکی ردیف کردم 

سی چهل دقیقه گذشته بود از فرستادنش من دیدم پیامو 

بعد بهش گفتم باید بگی این چیه چی میگه 

دعواش کردم برداشت زنگ زد بهش ولی دوستش جواب نداد دو بار زنگ زد ج نداد 

بعد یه پیام داده بود بهش پاک کرده بود دیگه نمیدونم چی بود 

منم باز دعواش کردم  بازم عصبانی تر دو بازه زنگ زد دوستش ولی هر چی زنگ زد دوستش ج نداد 

قسم میخورد میگفت بشوخی فرستاده میگه اونا میخان میونه مارو خراب کنن 

میگفت اون الان میدونه من خونه ام فرستاده 

بعدم شوهرمم میدونه من گوشیشو نگا میکنم اگه چیزی باشه حتما به دوستاش میگه پیام ندن 

ولی یه پیام داده بهش پاک کرده قسم میخورد میگف فوشش دادم گفتم این چیه فرستادی 

ولی پاک کرده بود 

چیکار کنم الان

انقد گریه کردم چشام باز نمیشه

بنظرم به جای اینکه میگفتی این چیه و اینا وایمیستادی ببینی شوهرت میخاد چیکار کنه ولی با این رفتاری که کردی اگه خدایی نکرده قضیه ایم باشه شوهرت خیلی باید دور از جون خنگ باشه که طوری رفتار کنه که تو متوجه شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😏😏😏چرا سیاست ندارین بجای اینکه تابلو کنی بروش نمیوردی قشنگ خودشو لو بده اگه زرنگ باشه هیچوقت نمیف ...

چجوری میخواست لو بده اگه نمیگفتم پیامو پاک میکرد بیرونم ک میره نمیفهمم کجاس 

بنظرم به جای اینکه میگفتی این چیه و اینا وایمیستادی ببینی شوهرت میخاد چیکار کنه ولی با این رفتاری که ...

خب هیچکاری نمیکرد شب ک نمیخواست پاشه بره 

پیامشم پاک میکرد

خب هیچکاری نمیکرد شب ک نمیخواست پاشه بره  پیامشم پاک میکرد

ولی ممکن بود با فکر اینکه تو چیزی نمیدونی ی سوتی بده که متوجه شی ولی حالا خیلیم بنظرم حساس نشو و میونه خودتو با شوهرت بد نکن یکم بیشتر تحقیق کن شاید واقعا شوهرت راست میگه و دوستاش واسه شوخی و اذیت کردن همچین کاری کردن

احساس میکنم هماهنگ بودن باهم ک هرچی بهش زنگ میزده جواب نمیداده

توام زرنگ باش تا چیزی میبینی سریع عکس العمل نشون نده اگرم چیزی باشه خدایی نکرده مردا خوب بلدن بپیچونن

منم ی بار تو گوشی شوهرم دیدم با گوشی خودم زنگ زدم به دوستش هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم اونم دست و پاشو جمع کرد

عقد کرده بودیم این پسره عوضی هم رفیق بود با شوهرم باهم باشگاه هم میرفتن پاشو قطع کردم به خوابشم نبینه شوهرمو اینجور ادما خونه خراب کنن

شوهرتم بیوفته تو فاز رفیق بازی دیگ نمیتونی جمعش کنی خودت باهاش رفیق باش یا خانوادگی یا دوستاش رفت امد کنید

بگو پدرسگ برای ننت نفر جور کن

عصابم خورد شد توام دیگ گریه نکن😤

منم ی بار تو گوشی شوهرم دیدم با گوشی خودم زنگ زدم به دوستش هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم اونم دست و پ ...

نه اصلا نمیتونم زنگ بزنم بدوستش 

رفیق بازه شوهرم 

بخاطر دخترم موندم هیچ راهی ندارم 

موندم چیکار کنم

بنظرم به جای اینکه میگفتی این چیه و اینا وایمیستادی ببینی شوهرت میخاد چیکار کنه ولی با این رفتاری که ...

شوهرم فک میکنه من رمز گوشیشو بلد نیستم ولی الان اومد خونه خوابیده بود باز کردم دیدم دیشبک چند بار زنگ زد بدوستش ج نداده بهش پیام داده

زنتو ردیف کن بیام 

بعد اونم ۷ اینا فرستاده بود چرا قاطی کردی پیامو اشتباهی فرستادم به یه دوستشون ک هم اسم شوهرم منه گفته به اون میفرستادم 

نظرت چیه 

خودم نمیدونم کدومش راسته

منم ی بار تو گوشی شوهرم دیدم با گوشی خودم زنگ زدم به دوستش هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم اونم دست و پ ...

شوهرم فک میکنه من رمز گوشیشو بلد نیستم ولی الان اومد خونه خوابیده بود باز کردم دیدم دیشبک چند بار زنگ زد بدوستش ج نداده بهش پیام داده

زنتو ردیف کن بیام 

بعد اونم ۷ اینا فرستاده بود چرا قاطی کردی پیامو اشتباهی فرستادم به یه دوستشون ک هم اسم شوهرم منه گفته به اون میفرستادم 

نظرت چیه 

خودم نمیدونم کدومش راسته

احساس میکنم هماهنگ بودن باهم ک هرچی بهش زنگ میزده جواب نمیداده توام زرنگ باش تا چیزی میبینی سریع عک ...

زنتو ردیف کن بیام 

نظرت چیه 

خودم نمیدونم کدومش راسته

شوهرم فک میکنه من رمز گوشیشو بلد نیستم ولی الان اومد خونه خوابیده بود باز کردم دیدم دیشبک چند بار زن ...

فعلا به ظاهر باور کن ب شوهرتم نگو رفتی سمت گوشیش همینجوری چکش کن وقتایی ک حموم میره یا خوابه انشاالله که حقیقت داشته باشه اشتباهی فرستاده باشه از خدا بخواه همه چیو برات ردیف میکنه عزیزدلم

فعلا به ظاهر باور کن ب شوهرتم نگو رفتی سمت گوشیش همینجوری چکش کن وقتایی ک حموم میره یا خوابه انشاالل ...

من نمیگم شوهرم کارش درسته ولی اگه بخاد کاری کنه بهشون میگه ک پیام ندن مطمئنم 

ولی خب دیشب باهاش دعوا کردم حرف نمیزنم و اینکه کلا ازش سرد شدم خیلی وقته

کاش بتونم اینکاراش هم برام مهم نباشه ولش کنم

من نمیگم شوهرم کارش درسته ولی اگه بخاد کاری کنه بهشون میگه ک پیام ندن مطمئنم  ولی خب دیشب باها ...

نمیشه باهاش رفاقتی صحبت کنی رفیق بازیشو بزاره کنار؟؟؟از اولی ک ازدواج کردین رفیق باز بود؟؟؟

اخه یکی نیس ب ننه اینا بگه چرا بچتون رفیق بازه زنش میدین اخه😒

با خانواده همسرت نمیتونی مشورت کنی؟